Available For Non-Muslim

Tempahan ke luar negara kini dibuka!

Rahsia 11 Produk Atasi Sihir Dalam 100 hari didedahkan!

Baca dengan tenang...keputusan yang baik datang dari jiwa yang tenang...

Soalan yang sering ditanya:

Ada Agent atau stokis tak di tempat saya?

  • *Saya tidak pernah melantik mana-mana agen untuk menjual produk saya secara offline ATAU online. Jika ada yang mendakwa ia dilantik oleh saya, itu adalah tiruan! 
  • Semua produk saya kena ada panduan dan nasihat daripada saya agar pesakit dapat rawatan yang betul
  • Jika saya buka agent atau stokis, mereka hanya nak jual, tapi tidak tahu cara rawatan yang betul

Video Eksklusif

6 Video Dedah Rahsia Atasi Sihir Dalam 100 Hari

Video bernilai RM 89.90 diberikan secara percuma!. Sila dapatkan sekarang sebelum ia ditutup!

privacy We value your privacy and would never spam you


Bila rasa buntu, tak yakin, tak pasti, ragu atau curiga terhadap mana-mana rawatan, amalkan doa berikut:


arrow

Maksud: Ya Allah! Engkau berikanlah kepadaku keputusan dan himpunkanlah aku bersama orang-orang yang soleh (Surah As-Syuara' ayat 83)


Baca sebanyak 100 kali setiap selepas solat Subuh dan Asar atau ketika solat tahajjud pada sujud yang terakhir, sebelum memberi salam baca sebanyak 100 kali. Masa baca mestilah diringi dengan makna diikuti dengan pasrah kepada Allah...Insha Allah, segala kekusutan anda akan terungkai satu-persatu. Saya doakan anda dipermudahkan segala urusan, diberi jalan keluar dari segala kesulitan dan diberi rezeki tanpa disangka-sangka.

Testimonial

Testimonial & Kisah Benar Pesakit saya

Pesakit:

Assalamualaikum ustaz....
Hari ni genap la 100 hari kami 1 family pkai produk2 ustaz... gel bidara yg wana merah...raja gel...habuk kayu premium... samurai..7 telaga wangian raudhah...minyak angin premium...dan bidara drop...
Setiap produl ustaz...ada peranan masing2...
Gel merah dan raja gel mmg wangi dan mmbantu segala apa yg tak sedap d bdn...luar mhupon dlm...bnyk sgt manfaat yg kmi 1 fmily dpt bila pkai produk ni... kepala x runsing...mrh2 pon dh ilang...fikiran dan hti smakin tenang...
Habuk kyu dan samurai bjalan serentak bila aktiviti perasap 1 umah...wangiannya Allahuakbar...tersangat sangat sangat sangat la wangi...terasa sgt tenang bila lps buat semua tu...asapkan umah bilik badan sndiri...pastu sbur plk samurai...mcm segar rumah tu...bdn fikiran pon tenang...x stress dan klm kbut mcm dulu...
Minyak angin bidara pon best bila pkai waktu2 sakit...insyaAllah izin Allah akan ilang slps pkai tu...
Bidara drop n drink pon tak kurang hebatnya...bila minum abeh terasa angin2 keluar...terasa ringan ja badan...
Yg paling sempoi... 7 telaga wangian raudhah... paling best bila mandi bulan ramadhan baru2 ni...terasa segar tu tuan badan ja yg tau dan dapat rasakan... mmg best ustaz...
Saya bterima kasih kpd ustaz dan team ustaz...dgn berkat dan keikhlasan dlm phasilan produk2 ni...kami 1 kluarga makin sht...makin tenang...makin bsemangat utk hidup dan mlakukan amal ibadah pada Yang Maha Esa... dgn izin Allah kami 1 family dah 95% tu kami mmg dah sht ustaz... 5 % mungkin ptg ni lps perasap last 100 hari ilang terus agaknya... insyaAllah...
Tapi saya x akan bhenti lagi wpon hari ni dah 100 hari ustaz... insyaAllah saya akan terus gunakan produk ustaz sehingga kami benar2 tahu pelaku sihir yg buat dkt saya dan family sya benar2 insaf... lagipon sehari x bau asap habuk kayu dan samurai rasa tak lengkap la...wangian habuk.kayu dan samurai sgt sgt sgt saya suka...best sgt....tenang dan segar....
Apa2 pon ustaz terima kasih bnyk2 tolong saya selama saya berubat dengan ustaz... wpon kita tak penah bersua muka tp saya mohon pada Allah semoga ustaz family ustaz team ustaz sentiasa di berkati Allah dlm mghasilkan produk2 yg sgt mujarab ni... semoga ustaz juga di beri ganjaran yg hebat dri Allah kerana ikhlas dan mulia dlm mnolong org2 yg mcm saya ni...
Pesanan saya pd yg tgh berubat mcm sy...jgn la bputus asa dan jgn lah biar diri kita di kuasai makhlus2 yg tak sepatutnya... d smping berubat dgn ustaz...pkai produk ustaz..bnykkkan lah amalan kita pada Allah... izin Allah semuanya akan sembuh... yakin dan percaya pada Allah... itu yg mjaminkan kita sebagai hambanya wpon kita di timpa musibah ini...sbnrnya ada kebaikan di sebalik yg terjadi... hati kita bersih dan ikhlas...Allah akan tolong kita... insyaAllah...
Apa2pon tima kasih tersangat2 saya dan kluarga pada ustaz dan team ustaz ya...
Hari ni 100 hari tp bukan pengakhiran saya dgn produk ustaz...produk ustaz mmg saya akui mmg 100% terbaikkkkk...
Terima kasih ya ustazzz....

Tanda-tanda anda terkena sihir

Sering merasa lenguh-lenguh dan letih melampau meskipun tahap kesihatan normal

Fikiran sentiasa buntu, tidak tahu nak bermula di mana. Serba tak kena memanjang

Ketakutan atau jantung berdegup kuat tanpa sebab

Semangat sentiasa suram, malas dan berfikiran negatif

Setiap kali berurusan dengan orang lain pasti diakhiri dengan masalah atau pergaduhan.

Menghadapi masalah saraf tanpa sebab

Badan terasa gatal menjelang tengahari, asar atau maghrib

Susah nak tidur meskipun dah baca doa-doa tertentu

Bila lakukan kerja tak pernah siap, sangkut dengan perkara-perkara yang tidak mustahak

Terasa sedih atau sayu terutama bila menjelang waktu asar

Menghadapi masalah kembung perut tanpa sebab

Dada sesak secara tiba-tiba atau ketika tidur

Bila berbelanja, sentiasa boros dan tiada kawalan

Kaki dan tangan anda bengkak tanpa sebab

Sentiasa stres, jiwa kacau, tidak tenteram

Sering terasa ada sesuatu yang memerhatikan

Ketakutan yang melampau

Bila marah, tak boleh nak kawal, seakan ada sesuatu yang mengawal. Bila dah reda rasa menyesal. Namun bila marah semula, perkara yang sama berulang.

6 Video Dedah Rahsia Atasi Sihir Dalam 100 Hari

Video bernilai RM 89.90 diberikan secara percuma!. Sila dapatkan sekarang sebelum ia ditutup!

privacy We value your privacy and would never spam you

Kini anda boleh lakukan sendiri di rumah, saya akan bantu anda secara online*

*INGAT! Cara penggunaan produk lebih penting berbanding produk itu sendiri. Makhluk halus penuh dengan tipu muslihat, anda juga perlu strategi dan amalan tertentu untuk berhadapan dengan mereka. Memohon kepada Allah disamping menggunakan produk, sangat penting ketika jalani rawatan. Bagi Non-muslim, anda tidak dibenarkan mengambil minuman keras semasa jalani rawatan.

arrow

RAJA GEL MANDIAN BIDARA (300ML)

100% Tahap Kekuatan - Paling Kuat

Untuk atasi masalah saka dan sihir kritikal. Raja Gel Bidara adalah paling kuat berbanding Gel Feminine dan Gel Bidara Hijau

Panduan beli di Shopee klik di sini

GEL MANDIAN BIDARA FEMININE (300ML)

80% Tahap Kekuatan - Kuat

Untuk Atasi Sihir Pengasih dan Minyak Dagu, Emosi dan Perasaan.

Panduan beli di Shopee klik di sini

GEL MANDIAN BIDARA HIJAU (300ML)

70% Tahap Kekuatan - Sederhana

Untuk kesegaran dan ketenangan. Gel Bidara Hijau untuk sihir tahap biasa

Panduan beli di Shopee klik di sini

7 TELAGA WANGIAN RAUDHAH (10ML)

100% Tahap Kekuatan - Paling Kuat

Untuk atasi sihir jodoh terhalang, rezeki terhalang, kemurungan atau yang melibatkan emosi dan perasaan . Ia digunakan selepas lakukan mandian dengan gel bidara mengikut bilangan hari dan waktu yang ditetapkan. Cara guna akan dijelaskan selepas item sampai ke tangan pesakit

Panduan beli di Shopee klik di sini

HABUK KAYU SAMURAI BURN N SMOKE (170GRM)

100% Tahap Kekuatan - Paling Kuat

Untuk mengatasi masalah diri yang terkena sihir, santau atau mempunyai saka TAHAP KRONIK DAN KRITIKAL. Ia juga sangat baik digunakan untuk rumah dan premis perniagaan yang bermasalah dengan gangguan makhluk halus. Cara penggunaan akan diberikan selapas barang sampai. Jika ada sebarang masalah sila hubungi saya semula

Panduan beli di Shopee klik di sini

HABUK KAYU PREMIUM BURN N SMOKE (170GRM)

80% Tahap Kekuatan - Kuat

Untuk mengatasi masalah diri yang terkena sihir, santau atau mempunyai saka. Ia juga sangat baik digunakan untuk rumah dan premis perniagaan yang bermasalah dengan gangguan makhluk halus. Cara penggunaan akan dijelaskan selepas item sampai ke tangan pesakit

Panduan beli di Shopee klik di sini

SAMURAI PERFUME AROMATHERAPY (7ML)

100% Tahap Kekuatan - Paling Kuat

Ada 3 kegunaan iaitu mandi, minyak wangi dan hantar semula sihir dan santau kepada penyihir yang menghantar sihir kepada pesakit. Cara guna mesti mengikut step dan bukan sembarangan. Cara guna yang betul akan dijelaskan selepas item sampai ke tangan pesakit

Panduan beli di Shopee klik di sini

BIDARA DROP N DRINK (10 ML)

100% Tahap Kekuatan - Paling Kuat

Untuk mengeluarkan santau yang dihantar ke tubuh pesakit. Ini termasuk pukau, sihir pemisah, sihir pengasih. Jika salah seorang pasangan bermasalah, hendaklah diberi titis pada minuman atau makanan. Jika pasangan sudah mulai sedar, akan ada step yang berikutnya hingga pesakit benar-benar sembuh.

Panduan beli di Shopee klik di sini

MINYAK ANGIN BIDARA PREMIUM AROMATHERAPY (10 ML)

80% Tahap Kekuatan - Kuat

Untuk mengatasi masalah bisa-bisa, kepanasan, mabuk , loya, pening kepala atau sahaja kesan sampingan selepas menggunakan gel bidara, 7 Telaga Raudhah atau Samurai Perfume. Cara guna sangat simple dan mudah cuma mesti betul dan kena pada sasaran.

Panduan beli di Shopee klik di sini

MINYAK ANGIN BIDARA GAHARU AROMATHERAPY (10 ML)

70% Tahap Kekuatan - Sederhana

Untuk mengatasi masalah bisa-bisa, kepanasan, mabuk , loya, pening kepala atau sahaja kesan sampingan selepas menggunakan gel bidara, 7 Telaga Raudhah atau Samurai Perfume. Cara guna sangat simple dan mudah cuma mesti betul dan kena pada sasaran. Cuma tahap keberkesanannya adalah sederhana tapi okay

Panduan beli di Shopee klik di sini

Panduan pilih produk

© gelmandianbidara.com™ 2016

 Laluan paling mudah untuk menyelesaikan gangguan makhluk halus