Kurma Ajwah Atasi Santau

Kurma Ajwah As-Syifak Tanah Haram Atasi Santau

by admin
0 comment

Kebanyakan Kurma Ajwah di Pasaran Tidak Asli Dari Tanah Haram Madinah?

Nabi Muhammad S.A.W ada bersabda:

مَنِ اصْطَبَحَ بِسَبْعِ تَمَرَاتٍ عَجْوَةٍ لَمْ يَضُرَّهُ ذَلِكَ الْيَوْمَ سَمٌّ وَلاَ سِحْرٌ

Sesiapa yang memakan tujuh biji Kurma ‘Ajwah, tiada racun atau sihir dapat memudharatkannya pada hari itu.

[Sahih al-Bukhari, Kitab at-Thibb, Bab Syurb al-Sum, hadis no: 5779

Kurma Ajwah Dari China?

Tidak semua yang datang daripada tanah haram. Ada yang datang dari China, dari US dan beberapa negara lain. Ramai peniaga dakwa dari tanah haram, namun banyak yang palsu.

Sudah pasti kesannya juga tidak sama bagi merawat sihir dan santau. Sebab itu, bagi membantu pesakit agar benar-benar dapat kurma ajwah yang original, pasukan saya telah ke ladang kurma Ajwah di Madinah pada Bulan Syaaban yang lalu bagi mendapatkan bekalan ini pada tahun ini 2018. Alhamdulillah anda tidak perlu ragu mengenai ketulinannya bagi mengatasi masalah anda yang terkena sihir dan santau secara berkesan.

 

Saya Nekad Ambil Dari Ladang Keluarga Sahabat Nabi Abd Rahman Bin Auf

 

Saya nekad ambil sebab Kurma Ajwah ni ditanam oleh Keluarga Aufi yang mempunyai susur galur keturunan dengan Sahabat Nabi S.A.W Abd Rahman Bin Auf. Saya dah pastikan bahawa inilah dia Kurma Ajwah yang disebutkan oleh Rasulullah S.A.W sebagai penawar Sihir.  Peniaga tidak berani ambil Kurma Ajwah jenis ini, sebab harganya mahal.Kebanyakan pembeli nak beli dengan harga yang murah.

Sijil Pengesahan

Namun bagi pesakit sihir dan santau seperti anda sudah pasti mahukan kualiti Kurma Ajwah yang asli bagi memastikan masalah sihir dan santau dapat diatasi dengan berkesan. Mewujudkan komuniti seperti anda, yang mahu kepada kualiti dan ketulenannya dapat membantu pesakit lain untuk mendapatkan stok secara berterusan.

 

Cara Atasi Santau Dengan Kurma Ajwah Pada Bulan Ramdhan Yang Orang Tak Tahu

Waktu Sahur

Minum Kurma Ajwah yang direndam dengan air masak untuk diminum waktu sahur, Insyaallah, perut mampu bertahan… Buat untuk sekali minum sahaja. Jangan simpan lama-lama. Nanti masam dah tak boleh minum.

Cara-caranya:

1.Ambil kurma dalam bilangan ganjil sama ada 3 atau 7 biji. Anggaran air dalam 500ml hingga ke 1 liter. Ambil 3 biji atau 7 biji kurma dan kekalkan bijinya (Pengekalan biji sangat penting terutama bagi mereka yang terkena sihir atau santau). Carik-carik isi kurma. Jangan campur dengan bahan-bahan lain.

Baca Fatihah 1 x
Al-Ikhlas 3 x
Al-Falaq 1 x
An-Nas 1 x
Fatihah 1 x
Selawat 21 x

2. Rendam isi kurma dalam air masak biasa malam sebelum tidur. Letak di luar sahaja. Tak perlu simpan dalam peti sejuk. Tutup bekas air, jangan biarkan terbuka.

3. Sahur esok air tu dah boleh diminum.

 

Air Kurma Ajwah ini boleh juga diamalkan sebelum sarapan pagi bila hari-hari lain walaupun bukan di Bulan Ramadhan. Amalkan masa perut kosong.

 

 

250 Gram (30-32 biji) sebotol

RM 60 (Semenanjung Malaysia)-Melalui Whatsapp

RM 55.99- Melalui Shopee

0 comment
0

You may also like