Rahsia Atasi Masalah Gatal

Available For Non-Muslim

Ramai yang Tidak Tahu Bahawa Masalah Kulit, Gatal & Jerawat yang tidak sembuh-sembuh berpunca gangguan makhluk halus!

Mungkin anda belum pernah jumpa rahsia ini


Kita sering beranggapan, selagi kita tidak kerasukan, histeria atau terjerit-jerit, kita merasakan diri kita tiada gangguan, walhal iblis boleh ganggu dengan pelbagai cara hingga menyebabkan kita resah dan tidak bersyukur! Salah satunya ialah melalui penyakit kulit, gatal & jerawat.


Al-Quran merekodkan sumpah iblis dalam menyesatkan manusia:

Kemudian aku datangi mereka, dari hadapan mereka serta dari belakang mereka, dan dari kanan mereka serta dari kiri mereka; dan Engkau akan dapati kebanyakan mereka tidak bersyukur.

Surah (Al-A'raaf 7:17)

Bila tidak bersyukur, emosi anda terganggu. Bila emosi terganggu, pintu-pintu untuk iblis masuk dari arah depan, belakang, kanan dan kiri akan terbuka!

SCRUB KULIT, GATAL & JERAWAT

*Pesakit yang tiada gangguan makhluk halus boleh menggunakan tanpa halangan

Soalan yang sering ditanya:

Ada agent atau stokis tak di tempat saya?

  • Saya tidak pernah melantik mana-mana agen untuk menjual produk saya secara offline ATAU online. Jika ada yang mendakwa ia dilantik oleh saya, itu adalah tiruan! 
  • Semua produk saya kena ada panduan dan nasihat daripada saya agar pesakit dapat rawatan yang betul
  • Jika saya buka agent atau stokis, mereka hanya nak jual, tapi tidak tahu cara rawatan yang betul
80% Tahap Kekuatan - Kuat

Panduan beli di Shopee klik di sini

  • Sebelum Whatsapp, sila pastikan anda dah baca penjelasan mengenai produk saya terutamanya harga.
  • Elakkan tanya soalan yang sepatutnya anda dah tahu bila baca blog ini. 
  • Baca dengan tenang dan buat keputusan.

Tanda-tanda masalah kulit, gatal & jerawat anda ada gangguan makhluk halus

arrow

Rambut gugur & kulit kepala gatal

Muka tetap kusam meskipun guna makeup

Jerawat yang sukar untuk sembuh

Kulit menggerutu, tebal dan gatal, tetapi lepas ambil ubat kembali semula gatal

Gatal kulit di Miss V / kemaluan, terutama bila waktu nak bersama pasangan

Gatal Miss V / faraj sebelum haid

Gatal jari manis kanan

Gatal waktu malam

Badan terasa gatal menjelang tengahari, asar atau maghrib

Gatal nyamuk tidak hilang

Gatal seperti gigitan nyamuk

Zakar gatal selepas bersama

Gatal ketika mengandung

Gatal yang tidak pernah sembuh

Kulit muka gatal dan mengelupas

Terasa ada benda yang bergerak-gerak pada kulit muka, tubuh atau kepala

Jerawat gatal pada waktu tengahari, senja sebelum maghrib & waktu tengah malam hingga ke subuh

Kulit bersih tapi rasa gatal seperti penyakit kulit tahap kronik

Miss V / Faraj gatal pada waktu malam

Gatal ibu jari tangan kiri

Gatal mata resdung

Gatal zakar

Gatal di telapak tangan

Gatal pada payudara

Gatal ujung jari

Gatal pada kepala zakar

Gatal celah kelangkang

gatal yang menyebabkan bengkak

Badan gatal-gatal tanpa sebab

Berikan saya 5 minit

Untuk saya dedahkan rahsia pengalaman pesakit saya yang menghadapi masalah kulit bertahun-tahun lamanya akhir sembuh dalam masa 2 minggu!

Ust Zul hilmei Mohamad Rohani
CEO Gel Mandian Bidara Specialist
Senggarang, Batu Pahat Johor

Testimonial & Kisah Benar Pesakit saya

arrow
mmg mabeles la pakai kat muka...kulit muka jd lembut..

25 Oktober 2017

Pesakit :

Assalamualaikum ustaz....Nama sy pn.zxxxx...sy wife bxxx yg ada beli scrub dari ustaz....dah dekat sbln sampai, tp baru semalam sy sempat guna utk kali pertama...cuma masa buka penutup botol tu, isi kandungan campuran lemon, olive oil tu x berminyak sgt...kering...sbb masa sampai kat tgn , minyak tu ada tumpah sikit dlm plastik pembungkusan..buka² jer plastik bungkusan, berminyak kat luar botol dan plastik...jd nya , smlm bila sy sapu bhn tu kering x berminyak...bila digosok pada muka campuran tu lerai jatuh di lantai x melekat sgt...sungguh pun begitu, sy tetap pakai jg...mmg mabeles la pakai kat muka...kulit muka jd lembut...di samping tu sy sapu kat tpk tgn dan blkg tapak tgn...sbb situ punca gatal² yg dah setahun lebih x hilang² walaupun dah mkn ubat dan dah sapu cream dari hosp....cumanya nak tanya ustaz, smlm sy ada sapu kat tgn, bgn pg masih terasa gatal merenyam tgn sy...adakah disebabkan kandungan campuran tu kering maka x berkesan lg atau mcm mana?...bole ke sy hanya pakai sekali sahaja iaitu sblm tido....sbb kat botol tu dia suh guna 2 kali sehari...sbb pagi² agak mengambil masa jg memandangkan sy bekerja...dan adakah bacaan tertentu masa nak guna tu....atau terus sapu pd anggota tubuh....itu sahaja pertanyaan sy...sy harap ustaz sudi menjawab dan selesaikan masalah sy....Terima kasih ustaz
Saya:
okay...terima kasih atas response yg baik....minyak tak berapa penting...sebab dia dah meresap dalam scrub tersebut...so boleh pakai...jangan calit banyak2, ambil sikit2 sapu dan ratakan..kalau ambil banyak2 ia tidak rata dan tidak meresap pada kulit dengan baik
Saya:
okay bila rasa gatal lagi...itu mmg biasa percubaan gangguan dtg semula....saya sarankan jadikan scrub ni.sbg amalan......ada pesakit sakit saya consistent guna dlm 2 minggu alhamdulillah gatal dia semakin baik...namun setiap pesakit berbeza antara satu sama lain.... bila merenyam bila2 masa dan rasa nak garu, sapu shj dgn scrub tu
Pesakit‬:
Ok...terima kasih ustaz atas penjelasan...
Muka dah tak kusam, masalah resdung yang bertahun-tahun sudah pulih...tak sabar nak guna produk baru!

17 Oktober 2017

Pesakit :

Asalamualaikum ust.. Sabun bidara dh keluar ka blum ust xsbr rsa nya nk cuba..Nt ust bg tau ya.. Sejak saya scrub muka saya dh xkusam lg pnyakit resdung yg saya tngung brthn2 dh pulih..Klu x sblum ni hidung saya sllu trsumbt brkahak n gatal hidung skrg tiada lg..Alhamdulillah t kasih  Ya Allah..
Saya:
Sabun untuk muka selepas guna scrub saya belum keluarkan lagi(inshaAllah akan tiba masanya), saya perlu terima dahulu feedback scrub yang baru dihasilkan ...inshaAllah bila dah siap, saya akan update melalui whatsapp
Jerawat hilang, muka nampak cahaya, mula-mula pakai rasa nak demam

16 Oktober 2017

Pesakit :

Salam ust,
Utk pengetahuan saya dh pakai scrub tu syukur membantu rawat jerawat tp saya berhenti 3 hri krn tertiggal masa balik kg lps...... Di mulut saya tiba2 mendadak naik kayap saya check doktor sahkn pelik.......  boleh ust komen ....Slp pakai scrub sehri saya demam..... jerawat skin kurang......Saya teruskn tp muka saya dah nampak cahaya sikit klu x saya tengok crmin nmpak gelap muka sendiri ...bila saya baca testimonial yang ustaz beri dan tanda-gatal gatal disebabkan sihir, memang betul semua yg ust pos memang ada yg brrlaku kpd saya
Tp lps sapu SCRUB mula2 demam, istihadah dan akhir keluar mcm kayap di muka dan satu mlm tu semasa drh tgh byk saya tidor kena tindih  suami kejut dia tanya ckp apa saya kata x ingat tp spt menghalang sst dr berlaku.allah allam
Saya:
Bila ada gangguan dengan makhluk halus, memang apa yang berlaku pada diri kita ni agak pelik...sebab itu jadikan scrub ni sbg amalan harian...tak rugi...lama2 akan.claer inshaAllah
Pesakit:
Alhamdulullah dh semakin mengecut kayap nanah dh hilang tinggal kulit warna merah  .tp nampaknya bda tu mengila lgi.saya sabar je. Tp malu nak ckp dia kacau tempat sulit..Syukurnya ada sabun bidara yg beli tpohari saya sapu lama.2,pgi tdi subuh.skrg dh ok...... Saya ingat kul 10.00 nak pakai sekali lgi scrub blh ke ust
Saya:
boleh tiada masalah......okay jika ada lagi minyak bidara premium sapu pada ovari kiri dan kanan....jika ada habuk kayu boleh asapkan pd private part tu juga....ini membantu atasi gatal...selalunya dia menyorok dlm rahim
Gatal-gatal bintik-bintik merah seperti gigitan nyamuk?

14 Oktober 2017

Pesakit :

Salam ustz, setelah 2 minggu lebih pakai scrub d kedua belah kaki sya yg kena penyakit gatal2 bintik2 merah "spt gigitan nyamuk" beransur2 pulih.Doa sya, moga allah sembuhkn n pulihkn sakit ini sepenuhnya. Disini sya ucapkn " Syahbas" ustaz n tem ustaz yg mencipta ubat ini.moga ustaz terus maju jaya ke hadapan. Pn HXXXX dri Spg Renggam Johor.👍👍👍

Saya : wasalmalaik....alhamdulillah...terima kasih kak...saya doakan akak akn sembuh inshaAllah
Gatal pada Miss V

13 Oktober 2017

Pesakit :

Assalamualaikum..
Alhmdulillah saya guna scrub tu muka  keluar ruam2,badan pijar serta berpeluh2, Gatal2 dia miss v kurang cuma masa mula2 pakai mmg pedih pijar.. Skrng dah semakin ok
Saya: Alhamdulillah , terima kasih beri feedback pada saya...saya doakan akan semakin pulih dan sembuh....kebetulan ramai pula yang bagi feedback positif malam ni...alhamdulillah
Pesakit:
Alhamdulillah ...Produk yang ustaz hasilkan ni membantu ramai pesakit inshaAllah murah rezeki ustaz
Saya:
Ameen
Saya kerap gatal, selepas jumpa bekas kekasih (Non-Muslim)

13 Oktober 2017

Ya,  memang betul pun,  sejam sy tinggalkan teman lelaki saya itu,  macam macam masalah sy lalui,  eg,  black magic,   dah sembuh pulih ilmu hitam, tiba tiba seluruh badan dan muka gatal, bengkak,  bermerah, sy sendiri berasa sedih, benci and so on.....
Ustaz, GREAT SALUTE AND THANK YOU VERY MUCH FOR YOUR NEW PRODUCT SCRUB.  IT WAS RIGHT PRODUCT RIGHT TIME REACHED ME. 
After using the product, all the itchiness gradually  subsided. Thank God and you too. 🙏😊
Bila sapu muka je, sendawa tak henti-henti

10 Oktober 2017

Pesakit: Asalamualaikum. Nk tnya 3 kali dh saya pkai scrub sapu bahagian muka..hr ni shri sendawa xhenti.. Ada kaitan pa2 ka ust ?
Saya: waalaikumussalam...tanda gangguan itu mula keluar dan biasanya badan akan jadi letih dan penat....bila dia dah clear, sendawa akan berhenti.. bagus tu...boleh teruskan utk lakukan...bagaimana dgn gatal?
Pesakit: Ya ka ust Alhamdulillah, Krg sket ust bhgian muka kusam npk cerah Alhamdulillah
Saya : alhamdulillah perkembangan yg baik...nanti akan ada satu lagi sabun bidara + 7 telaga raudhah akan bertamabh lagi seri
Pesakit: Cm2 produk sblum ni pkai tpi ttp kusam
Saya : tapi skrang belum lagi
Pesakit: Bru pkai dh npk perubahan
Saya: sis ada gangguan mmg akan jadi tak clear bila tak keluar...
Pesakit : Insyaallah saya akn pkai produk ust

Dah cuba macam-macam produk tapi muka tetap kusam jugak!
Salam..Barang dah sampai hari Sabtu..Alhamdullilah saya start pakai masa hari sabtu dan Hari ni ada kesan yang baik kulit saya serasi..Jerawat yang bengkak semakin kempis..kulit pun tidak kusam macam selalu ada perubahan tidak gatal2 lagi..Dengan izin allah semoga pulih kan kulit muka saya balik aminn! saya pakai  dulu seminggu nanti saya gitau perubahan kulit.. apa pun Terima Kasih sebab kenal product ni😄
Kenapa muka saya bergerak-gerak lepas sapu?

7 Oktober 2017

Pesakit: Salam ustaz. Saya nk tanya ustaz ada lagi tak scrub tu. Sbb adik ipar saya nk cuba.
Saya : mcmana? okay tak guna scrub tu?
Pesakit : Ok ustaz. Kat muka ada rasa sikit mcm gerak² belah kiri.saya biarkn lama sikit. Alhamdulillah dah tak ada. Saya lupa nk bgthu ustaz saya sapukn scrub tu dekat kaki ank saya. Ank saya cakap ada gerak kat belah kiri. Tapi sekejap je. Sbb kaki anak saya kena gatal².ni feeback dari anak saya.
Saya: alhamdulillah bagus tu...gatal2 tu sbb gangguan...sbb tu sukar nak baik
Pesakit: Dah lama ustaz tak baik².bila baik. Kena lagi.

Setelah beberapa hari....saya tanya semula
===================================

Saya : mcmana last guna scrub tu? kaki anak yg gatal okay dah?
Pesakit : Alhamdulillah ustaz dah ok. Kaki anak saya yg kena gatal² pun alhamdulillah.. Tinggal adik dia plak. Gatal2 merah mcm tu. Saya sapu kn mlm tadi. Pun alhamdulillah ustaz
Saya : alhamdulillah...ok...
Pesakit : Ustaz saya nk tanya .tempat urat belikat. Ada masa sakit. Boleh sapu tak. Sbb kat situlh yg saya biasa kena gangguan
Saya : Ya boleh gunakan scrub tu
Pesakit: Ok terima kasih ustaz

SCRUB BERJEMANA RM700 DITINGGALKAN, GARA-GARA DAPAT SCRUB PENAWAR SIHIR NI
Saya telah berikan scrub ini pada salah seorang pesakit saya yg pernah gunakan scrub berjenama yang bernilai RM700 akhirnya dia tinggalkan scrub berjenama setelah sembuh dengan ramuan khas saya ini. Minggu depannnya beliau beli dengan saya 10 botol. Saya tanya pada dia, akak nak buat apa beli banyak-banyak? Dia kata : saya nak jual...
P/S: Maaf teks perbualan whatsapp tidak dimasukkan disebabkan beliau jumpa saya face to face..
LEPAS PAKAI SCRUB KELUAR NANAH TAPI SENANG TANGGAL?
21 Oktober 2017
Pesakit: Smalam saya dh pkai scrub lemon tu..muka rasa pedih sgt2.. Bila lpas cuci tu byk sgt nanah2 keluar..tp senang tanggal..kenapa yer? Tapi hari ni tgk muka jerawat xde naik..
Saya: Susah saya nak jelaskan bila berkaitan gangguan jin ni. Tapi bila dah guna baru nampak kekotoran yang keluar kan? Okay teruskan guna
Pesakit : Okay xpela mcm tu....sy akan truskan guna ustaz....terima kasih byk2
Asalnya kulit tebal sebab gatal. Akhirnya...
Kes terbaru pesakit saya ialah seorang wanita yang mengalami masalah gatal kulit *hingga tebal kulit tersebut kerana gatal.* Saya tengok pun takut..Selepas 2 minggu beliau guna secara konsisten, alhamdulillah akhirnya kulit beliau kembali seperti sedia kala. Saya usaha untuk mendapatkan gambar kulit beliau *sebelum guna* dan *selepas guna* produk scrub ini. InshaAllah saya akan update lagi nanti.

Gambar tangan sebelum guna

Gambar selepas guna

arrow
4 Oktober 2017
KULIT MEREKAH, BILA GERAK LEBIH SIKIT BERDARAH
Gambar di bawah diambil sebelum jalani rawatan
25 Oktober 2017
(Selepas jalani rawatan)
Assalamualaikum ustaz... saya dh cuba panduan yg ustaz sarankan (air oksigen dicampur dengan Samurai Perfume dan bacaan Syifak khas yang diajarkan kepada saya), alhamdulillah, sakit kulit saya sudah hampir pulih, tapi belum sepenuhnya...cuma semalam tiba2 pelipat belakang lutut kiri sakit & rasa bisa & ada kesan merah, bukan gigitan serangga....malam tadi pulak ada rasa gatal yg amat sangat di bawah telinga...sabun raja masih ada baki, perlu saya teruskan dgn sabun atau yg lain ye....semasa habis 3 hr semburan air, kulit saya nampak dh sembuh, saya teruskan dgn sabun, 2,3 hr selepas guna sabun raja, kulit jadi gatal & mengeras. alhamdulillah dh semakin pulih skrg
Saya :
boleh send tak gambar kulit tu? ni yg hari tu saya dah tgk dia merekah kan
Saya :  alhamdulillah yg merekah tu dah tak ada nampaknya.... pecah2 hingga keluar darah dah semakin.okay
Pesakit : ye, alhamdulillah
Saya : kalau mcm ni dah boleh guna scrub utk licinkan lagi

Kini anda boleh lakukan sendiri di rumah, saya akan bantu anda secara online*

*INGAT! Cara penggunaan produk lebih penting berbanding produk itu sendiri. Makhluk halus penuh dengan tipu muslihat, anda juga perlu strategi dan amalan tertentu untuk berhadapan dengan mereka. Memohon kepada Allah disamping menggunakan produk, sangat penting ketika jalani rawatan. Bagi Non-muslim, anda tidak dibenarkan mengambil minuman keras semasa jalani rawatan.

90% pasangan lebih suka kecantikan semulajadi berbanding kecantikan palsu!

arrow
30 Oktober 2017
MasyaAllah saya nampak kulit anak saya dah semakin seri
Pesakit : السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه
 ustaz الحمد لله brg brg dah sampai.... happynya saya, tadi saya try pada anak perempuan saya yang scrub tu, dan muka saya. tunggu sampai 20 mins dan baru guna gel mandian yang raja gel bidara. MasyaAllah saya nampak kulit anak saya dah semakin seri dia macam yang sepatutnya.. bahagian gatal gatal bekas bisa sihir tu nampak berbeza. baru sekali saya scrub kan pada dia.....dan muka saya, nampak lain macam.. yang sepatutnya kulit saya cerah macam ni sebelum ni.. tapi setelah sembuh dari sakit sihir tu, lambat nak nampak seri dan cerah macam dulu.الحمد لله nampak lain sangat.... saya beli tru shoppee . lagi mudahh dan harga lagi okay. الحمد لله... saya dah letak review dan rate untuk product ustaz di shoppee. 👌🏻👌🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
30 Oktober 2017
Tak perlu bedak dah...jumpa selepas 10 tahun
Pesakit:
slm ustrd. bgus lh srcub ni.  memang bgus sgt. bru 3 kli guna kat muka .dh ok. hari tu sya bgi thu muka jdi pucat   skrng dh ok. nk jln pon tk yh pkai bedak dh.
Saya: 👍👍👍
Pesakit : 😂😂😂😂  sayu rasa hti   dn bersyukur sgt2 jln kluar yg sya cri hampir 10 thun ni dh jumpa. bukn senng . ahamdulilah.
Saya : akak kena buat sujud syukur
Pesakit: ok. terima kasih ustrd.
30 Oktober 2017
Rambut dah tak gugur!
Pesakit: Assalamualaikum. Alhamdulillah ada yg pudar warna sdh gatal2 d bdan kak.Nmpak nya bransur pulih.👍😂 Sejak kak mggunakn barangan keluaran ustaz alhamdullillah rambut kak tk gugur lgi....Terima kasih ustaz... Kak msh terus kn lgi rawatan seperti biasa
Saya : waalaikumussalam, akak sapu di kepala ke?... menarik juga ni pasal rambur gugur
Pesakit: Ya....Alhamdulillah ustaz
Saya: alhamdulillah tahniah kak

SCRUB KULIT, GATAL & JERAWAT

*Pesakit yang tiada gangguan makhluk halus boleh menggunakan tanpa halangan

80% Tahap Kekuatan - Kuat

Panduan beli di Shopee klik di sini

  • Sebelum Whatsapp, sila pastikan anda dah baca penjelasan mengenai produk saya terutamanya harga.
  • Elakkan tanya soalan yang sepatutnya anda dah tahu bila baca blog ini. 
  • Baca dengan tenang dan buat keputusan.

RAJA GEL BIDARA & SCRUB KULIT, GATAL & JERAWAT

100% Tahap Kekuatan - Paling Kuat
  • Selalunya yang menghadapi masalah gangguan kulit gatal ialah mereka yang mempunyai saka. Oleh itu Raja Gel Mandian Bidara diperlukan sebagai mandian untuk atasi masalah ini saka
  • Selain gatal, orang yang ada saka biasanya tidak boleh tidur malam, cepat marah yang berlebihan, jantung berdebar tanpa sebab dan kaki kerap seram sejuk tanpa sebab. Gabungan Raja Gel Bidara dan Scrub adalah paling baik
  • Jika anda menghadapi seperti masalah di atas, anda disarankan ambil set ini
  • Cara guna saya akan berikan selepas item sampai ke tangan pesakit

Panduan beli di Shopee klik di sini

  • Sebelum Whatsapp, sila pastikan anda dah baca penjelasan mengenai produk saya terutamanya harga.
  • Elakkan tanya soalan yang sepatutnya anda dah tahu bila baca blog ini. 
  • Baca dengan tenang dan buat keputusan.

© gelmandianbidara.com™ 2016

 Laluan paling mudah untuk menyelesaikan gangguan makhluk halus