Rahsia Atasi Sihir Rumah & Kedai

Available For Non-Muslim

Rahsia Kenapa Pesakit Sihir Sakit Semula Bila Balik Ke Rumah/Kedai Didedahkan!

Rahsia ini Dedahkan Kenapa Anda Tidak Sembuh-sembuh daripada gangguan Sihir

Tanda-tanda Gangguan Makhluk Halus Pada Rumah, Bilik Tidur & Premis Perniagaan

Bila bangun tidur badan akan terasa bisa-bisa

Malas Tahap Gaban Bila Ada Di Rumah

Sering berlakunya pertengkaran meskipun dalam hal yang remeh-temeh

Masakan & Makanan cepat basi tanpa sebab

Kedai dipandang suram dan menakutkan

Kedai dikatakan tutup walhal buka

Bila bincang dengan pelanggan rasa nak marah

Bunyi seolah-olah orang bermain guli di atas bumbung

Terlalu Sukar Untuk Bangun Waktu Subuh

Membiarkan rumah kotor, berselerak & tidak Berkemas

Sering bau busuk tetapi tidak tahu punca bau tersebut

Tidak boleh tidur malam.Masuk waktu subuh baru boleh tidur

Kedai sunyi tiada pelanggan meskipun sebelum itu riuh rendah

Pelanggan sentiasa batalkan order meskipun pada asalnya dan sedia nak beli

Duit kerap hilang di rumah / di kedai

Kedengaran bunyi pasir di tabur atas bumbung

Testimonial & Kisah Benar Pesakit saya

arrow

Tiba-tiba botol Habuk Kayu Premium tak boleh buka?

Pesakit: Salam ustaz, ppuan period bole x asap kayu perium tu, alhamdulillah ustaz, cuma sya rasa nak demam,
Saya : wasalamalaik...ya boleh guna masa period..mula2 nak.demam itu normal.dan biasa...teruskan
Pesakit: Salam ustaz, kayu perium tu kna asap tiap2 hari kr, alhamdulillah byk perubahan pda anak2,
Saya: wasalamlaik ye kak...paling baik 100 hari...alhamdulillah tahniah
Pesakit: Klu kebiasaannya tiap2 mlm ada benda jatoh atas bumbung umah,alhamdulillah sya dh tak nampak kelibat2 yg lalu lalang tu, si kcil pun tido awl n tak byk ragamnya,
Saya: alhamdulillah...semoga keluarga akak semakin baik..suami okay dah?
Pesakit: Kayu srmurai tu sya blum buka lgi, rasanya dh srminggu lbih sya guna brg ustaz ne,btol ckp ustaz tu, asap kayu msa suami tiada di umah,,kali ke 4 mcm tgok die slow dh, bgi die minum drop tu jgak, yg pure2 letak dlm gelas die,
Saya: rupanya byk hikmah brg lambat sampai ye...alhamdulilah tlh membuahkan hasil kesabaran
Pesakit: Hari ne sya bru sihat ckit ustaz,anak2 pun dh x gaduh, Cuma satu jr ustaz, bau kuat kayu perium tu kurang di senangi oleh jiran sblah umah, Sya bru jgak perasan, bila kayu perium tu di asap, org sblah srmbur sheltok,bole la tiap2 sembur shrltok,.... Slma ne tak pnah srmbur pun sheltok,takot jgak rasanya,
Saya: tak pe...nanti lama2 akan terdedah rahsia satu2 kenapa akak bermaslah mcm tu bila teruskan guna produk ni
Pesakit: Hari ke 5 rasanya dugaan btol la ustaz, ada ke time nak asap kayu perium tu bekas kayu tu bole plak tertutup dgn kuatnya, ssmpai tak bole di buka lsnsung, terpaksa la buat lobang di tengah bkas tu
Saya : jin tu...yg lekatkan..ada juga kes pesakit saya, bila nak bakar arang, tak boleh jadi bara walaupun dah lama bakar...kalau berlaku lagi kes mcm ni kena azan dalam rumah tu...nanti boleh bakar inshaAllah.
Pesakit : Masyallah seramnya, sya tak tau la ustaz, ingatkan bola2 api tu benda sje2 dok dlm umah, berterbangan than msok dlm bilik air,
Saya : comfirm jin tu..atau santau yg dihantar
Pesakit : Sblum guna kayu perium tu, patotla sya tgok kalibat2 org yg berbadan besar tu,kat mana sya duduk situla ada bygnya, yg jdi tak selesa sume pegerakan sya di umah di perahatinya, sampai nak tido pun die berdiri dpan pintu tu,.... Ustaz bole asap kayu tu kat lua umah tak,sleeding  door kat bilik tido tu di ketuk mlm tdi,sya nak buka tpi keberatan,
Saya : tak.perlu..bila asap di dalam , maka radius kaw luar pun dia cover
Pesakit: Trima ksih ustaz kerana memberitau sya sume tu, mlm ne bru rasa selesa ustaz di dlm rumah,

Kini anda boleh lakukan sendiri di rumah, saya akan bantu anda secara online*

*INGAT! Cara penggunaan produk lebih penting berbanding produk itu sendiri. Makhluk halus penuh dengan tipu muslihat, anda juga perlu strategi dan amalan tertentu untuk berhadapan dengan mereka. Memohon kepada Allah disamping menggunakan produk, sangat penting ketika jalani rawatan. Bagi Non-muslim, anda tidak dibenarkan mengambil minuman keras semasa jalani rawatan.

Rahsia Wangian Tahan Lama Didedahkan

Bagi mengekalkan wangian lebih lama dan melekat pada dinding rumah, maka kaedah Bukhur digunakan (asapkan seperti yang dilakukan di Masjidil Haram, Makkah & Masjid Nabawi, Madinah)

Ust Zul hilmei Mohamad Rohani
CEO Gel Mandian Bidara Specialist
Senggarang, Batu Pahat Johor

Benarkah Asap Makanan Jin?

Penjelasan ini bakal mendedahkan hakikat sebenar mengapa kaedah asap digunakan!

  • Q.Benarkah Asap Makanan Jin?

    A.Tiada nas yang jelas daripada Hadith Nabi S.A.W mahupun dalam al-Quran yang melarang kita menggunakan asap sebagai kaedah mewangikan rumah dengan kayu gaharu. Bahkan gaharu merupakan bahan wangian yang paling dibenci oleh jin dan iblis. Bagi Jin dan Iblis, hidung mereka akan berbau busuk dan rasa jengkel bila mereka terhidu bau gaharu. Namun bagi manusia yang normal, bau gaharu adalah wangi.

  • Q.Bagaimana dengan kedudukan bomoh yang menggunakan kaedah asap?

    A.Bomoh menggunakan kemenyan. Kemenyan adalah bahan yang paling disukai jin. Jika kita asapkan rumah dengan kemenyan, potensi untuk jin datang sangatlah tinggi

  • Q.Kenapa saya bau Kayu Gaharu Premium/Kayu Gaharu Samurai yang dibakar berbau busuk

    A.Kebanyakan pesakit yang mengalami gangguan, sistem hidungnya bercantum dengan sistem hidung jin. Dia akan alergik dengan bahan-bahan wangian yang asli. Dia akan bau busuk bila asap kayu gaharu dibakar. Ini disebabkan jin tidak suka dengan bau tersebut. Orang-orang yang bermasalah juga akan merasai benda yang sama.

  • Q.Jika berbau busuk, apa yang perlu dilakukan?

    A.Pesakit hanya perlu teruskan asapkan rumah dan dirinya. Sebab bau busuk itu akan hilang dalam masa 15-30 minit. Sistem hidung pesakit akan kembali normal bila jin yang ganggu dalam diri itu keluar. Biasanya badan pesakit akan terasa lemah. Bila lemah, dia perlu rehat dan jangan paksa untuk buat kerja-kerja berat.

  • Q.Apakah bacaan yang perlu dibaca semasa atau sebelum asapkan rumah?

    A.Anda boleh azankan rumah sebelum asapkan gaharu adalah cara terbaik. Anda juga boleh azan menggunakan youtube. Azan menggunakan suara sendiri adalah lebih baik

  • Q.Kenapa saya bakar arang tetapi tidak boleh menjadi bara?

    A.Ada beberapa kes yang ditemui, pesakit membakar arang berjam-jam lamanya di tungku dapur tetapi tidak menjadi bara. Ini menyebabkan Habuk Kayu Gaharu Premium tidak boleh dibakar. Jika ini berlaku, anda perlu azan sebanyak 3 kali. InshaAllah arang akan menjadi bara.

Habuk Kayu Gaharu Bidara Premium

*Pesakit yang tiada gangguan makhluk halus boleh menggunakan tanpa halangan

80% Tahap Kekuatan - Kuat
  • Digunakan untuk asapkan rumah dengan wangian Habuk Kayu Premium
  • Caranya dengan bakar arang hingga jadi bara, kemudian letak bara tersebut dalam satu bekas yang boleh menahan bara tersebut.
  • Tabur habuk Kayu Premium atas bara tersebut dan akan mengeluarkan asap yang wangi.
  • Ratakan/ bawa bekas asap tersebut ke seluruh rumah termasuk bilik tidur dan tandas
  • Lakukan pada waktu senja sebelum maghrib
  • Lakukan setiap hari. Tempoh yang paling baik ialah 100 hari

Panduan beli di Shopee klik di sini

  • Sebelum Whatsapp, sila pastikan anda dah baca penjelasan mengenai produk saya terutamanya harga.
  • Elakkan tanya soalan yang sepatutnya anda dah tahu bila baca blog ini. 
  • Baca dengan tenang dan buat keputusan.

Habuk Kayu Gaharu Bidara Samurai 

100% Tahap Kekuatan - Paling Kuat
  • Digunakan untuk asapkan rumah dengan wangian Habuk Kayu Samurai
  • Habuk Kayu Samurai adalah bagi mengatasi masalah rumah dan kedai yang sangat kritikal. Tanda-tanda kritikal seperti lampu hidup atau padam dengan sendiri. Pintu terbuka sendiri.
  • Caranya dengan bakar arang hingga jadi bara, kemudian letak bara tersebut dalam satu bekas yang boleh menahan bara tersebut.
  • Tabur habuk Kayu Premium atas bara tersebut dan akan mengeluarkan asap yang wangi.
  • Ratakan/ bawa bekas asap tersebut ke seluruh rumah termasuk bilik tidur dan tandas
  • Lakukan pada waktu senja sebelum maghrib
  • Lakukan setiap hari. Tempoh yang paling baik ialah 100 hari

Tiba-tiba Katak dan Kucing Mati di sekeliling Rumah

 Kes Pertama
assalammualaikum ustaz, semasa tempoh 3 hari menggunakan produk raja gel dan kayu samurai beberapa perkara ini berlaku. Terasa panas kaki bahagian bawah dan lengan ,panas seperti bahang api. Terdengar ledakan dibumbung rumah. telinga terus berdesing tak kira waktu. pemeriksaan doktor adalah normal.Rerama hitam sering berterbangan diwaktu senja. Gatal dikemaluan terutama waktu tengah malam dan ia menyerang sesekali  saja. Terjumpa katak kat porch kereta. semalam dua ekor dan keduanya mati  ,satu depan rumah mati dilamgar kereta dan seekor lagi lari dan nampak jiran membunuhnya. pagi ni hanya najis katak saja yang ada. peliknya katak dtg dari mana sebab porch kereta dibersih setiap hari dan lapang tiada sampah.jiran tu pula tiba-tiba berhenti berniaga
Kes Kedua
Pesakit: Ye ustaz keyakinan bertambah baik buat rawatan mcmni... Syukur sgt2
Saya: alhamdulillah....cuma kena kawal emosi je, bykkan selawat
Pesakit : Sejak berubat sendiri ni,3 ekor kucing dan seekor tikus mati kat luar rmh.. Ade kaitan ke semua ni..kdg2 susah nk xplain....Bkn kucing sendiri,tatau kucing sape
Saya : ini kesan guna habuk kayu samurai.... itu kucing jd spy tuan
Pesakit : Tulahh..
Saya : okay... bykkn selawat
Pesakit : 👌

Panduan beli di Shopee klik di sini

  • Sebelum Whatsapp, sila pastikan anda dah baca penjelasan mengenai produk saya terutamanya harga.
  • Elakkan tanya soalan yang sepatutnya anda dah tahu bila baca blog ini. 
  • Baca dengan tenang dan buat keputusan.

Set Bidara Yang Lain....

11 Produk Atasi Sihir Dalam 100 Hari 

Gel Mandian Bidara

Habuk Kayu Gaharu Burn n Smoke

Minyak Angin Bidara

Wangian Aura Seri

Scrub Masalah Kulit & Kecantikan

Bidara Food

Buku Saya

© gelmandianbidara.com™

 Laluan paling mudah untuk mengatasi gangguan makhluk halus

Penafian: Segala testimonial yang ada di dalam website ini adalah kisah benar dan perbualan yang direkodkan melalui aplikasi Whatsapp. Namun demikian ia berbeza antara satu pesakit dengan pesakit yang lain. Ia tidak menjanjikan keputusan yang sama. Barangkali memiliki persamaan jalan cerita sebagai panduan jalani rawatan. Polisi Rawatan: Mahu mengembalikan pesakit kepada Allah, memperbetulkan akidah dan syariat bagi memastikan rawatan yang dilakukan benar-benar membawa pesakit kepada tuhannya dengan hati yang sejahtera. Pesakit mestilah menjaga adab-adab yang telah diajarkan. Prosedur Rawatan : Seorang pesakit hanya perlu uruskan dirinya terlebih dahulu sebelum membelikan apa-apa produk kepada orang lain. Jika anda hendak belikan produk kepada seseorang pesakit, maka pesakit tersebut mestilah menghubungi saya sendiri, bila berlaku apa-apa masalah dan bukan melalui perantaraan.