Testimonial

Sesukar manapun sihir yang dihadapi, Alhamdulillah ramai yang telah pulih.

24 Oktober 2017

Ok terima kasih ustaz..insyaa Allah esok @ lusa saya nak order lagi satu set lengkap seperti yg saya order pertama kali tue utk mak saudara saya pula.saya hanya tungu diaorg hantar wang saja pastu saya akan lakukan seperti biasa.Allhamdulillah kesan positif jelas nampak pada diri ayah saya sendiri.

23 Oktober 2017

Salam.. Sihir jenis apakah ini.. Sy lihat byk perubahan pd tubuh bdn saya.. Paling ketara kekerapan buang air kecil yg sgt truk hilang da ustaz.. Saya fikir mungkin penyakit biasa da bertahun tanggung msalah ni smpai xley tdo mlm dan siang xley duduk tenang,pelik mkn ubat smua xbaik gak..tp dgn raja jel..masha allah jujur sy sgt bersyukur sudah normal buang air kecil.. Sy lihat kulit bdn sy yg kering telah kembali segar.. Klu tdk spt mayat hidup tbuh saya..bdn mmg terlalu kurus ustaz dan mcm2 sakit.. Sy da pts ase.. Dgn cube produk ustaz ni la jln terakhir bagi saya stelah sy puas menangis fikir ape lagi jln utk saya.. Sykur pelan2 perubahan bsr telah berlaku pd diri saya .. Trima kash pd ustaz dan syukur allah bantu saya dgn cara begini..

21 Oktober 2017

Pesakit: Salam.. Ustaz saya da mandi jam6:30 tadi.. Lps mandi tekak saya yg batok2 dan gatal kurang.. Lps tu dari petang smpai mlm ni sendawa dan muntah angin.. Mmg perut sakit bertahun perut mudah kembong,senak dan sakit.. Lps mandi byk angin kuar dan mudah sendawa..adakah smua sb sihir yg saya kene selama bertahun2 ni
Saya : wasalamalaik alhamdulillah ia telah mula keluar dan teruskan.mandian mcm biasa...semuga prpses eterusnya dipermudahkan inshaAllah...jika ada kesan gatal lps guna raja grl boleh gunakan scrub di atas
Pesakit ‬: Gatal xdek.. Angin kerap kuar.. Baik sy truskan mandi...
Saya : ok jin tu keluar...tapi dia akan keluar masuk, bila sentaiasa juga raja gel dia akan tinggalkan sis inshaLlah
Pesakit ‬: Saya kene truskan mandi ni... Agar dy xgagu.. Subuh td sy rs mudah nak bangun solat alhamdulilah... Insha allah.. Saya tetap guna n mandi smpai betl2 allah sembuhkan penyakit saya
Saya: ameen inshaLlah

11 Oktober 2017 

[06/10 7:24 am] AF184: Salam ustaz, ppuan period bole x asap kayu perium tu, alhamdulillah ustaz, cuma sya rasa nak demam,
[06/10 8:58 am] gelmandianbidara.com ✅: wasalamalaik...ya boleh guna masa period
[06/10 8:59 am] gelmandianbidara.com ✅: mula2 nak.demam itu normal.dan biasa
[06/10 8:59 am] gelmandianbidara.com ✅: teruskan
[10/10 8:16 pm] AF184: Salam ustaz, kayu perium tu kna asap tiap2 hari kr, alhamdulillah byk perubahan pda anak2,
[10/10 8:39 pm] gelmandianbidara.com ✅: wasalamlaik ye kak...paling baik 100 hari...alhamdulillah tahniah
[10/10 8:46 pm] AF184: Klu kebiasaannya tiap2 mlm ada benda jatoh atas bumbung umah,alhamdulillah sya dh tak nampak kelibat2 yg lalu lalang tu, si kcil pun tido awl n tak byk ragamnya,
[10/10 8:48 pm] gelmandianbidara.com ✅: alhamdulillah...semoga keluarga akak semakin baik..suami okay dah?
[10/10 8:51 pm] AF184: Kayu srmurai tu sya blum buka lgi, rasanya dh srminggu lbih sya guna brg ustaz ne,btol ckp ustaz tu, asap kayu msa suami tiada di umah,,kali ke 4 mcm tgok die slow dh, bgi die minum drop tu jgak, yg pure2 letak dlm gelas die,
[10/10 8:53 pm] gelmandianbidara.com ✅: rupanya byk hikmah brg lambat sampai ye...alhamdulilah tlh membuahkan hasil kesabaran
[10/10 8:54 pm] AF184: Hari ne sya bru sihat ckit ustaz,anak2 pun dh x gaduh,
[10/10 8:56 pm] AF184: Cuma satu jr ustaz, bau kuat kayu perium tu kurang di senangi oleh jiran sblah umah,
[10/10 8:58 pm] AF184: Sya bru jgak perasan, bila kayu perium tu di asap, org sblah srmbur sheltok,bole la tiap2 sembur shrltok,
[10/10 8:59 pm] AF184: Slma ne tak pnah srmbur pun sheltok,takot jgak rasanya,
[10/10 9:01 pm] gelmandianbidara.com ✅: tak pe...nanti lama2 akan terdedah rahsia satu2 kenapa akak bermaslah mcm tu bila teruskan guna produk ni
[10/10 9:03 pm] AF184: Hari ke 5 rasanya dugaan btol la ustaz, ada ke time nak asap kayu perium tu bekas kayu tu bole plak tertutup dgn kuatnya, ssmpai tak bole di buka lsnsung, terpaksa la buat lobang di tengah bkas tu
[10/10 9:21 pm] gelmandianbidara.com ✅: jin tu...yg lekatkan..ada juga kes pesakit saya, bila nak bakar arang, tak boleh jadi bara walaupun dah lama bakar...kalau berlaku lagi kes mcm ni kena azan dalam rumah tu...nanti boleh bakar inshaAllah.
[10/10 9:41 pm] AF184: Masyallah seramnya, sya tak tau la ustaz, ingatkan bola2 api tu benda sje2 dok dlm umah, berterbangan than msok dlm bilik air,
[10/10 9:42 pm] gelmandianbidara.com ✅: comfirm jin tu..atau santau yg dihantar
[10/10 9:53 pm] AF184: Sblum guna kayu perium tu, patotla sya tgok kalibat2 org yg berbadan besar tu,kat mana sya duduk situla ada bygnya, yg jdi tak selesa sume pegerakan sya di umah di perahatinya, sampai nak tido pun die berdiri dpan pintu tu,
[10/10 9:56 pm] AF184: Ustaz bole asap kayu tu kat lua umah tak,sleeding  door kat bilik tido tu di ketuk mlm tdi,sya nak buka tpi keberatan,
[10/10 10:01 pm] gelmandianbidara.com ✅: tak.perlu..bila asap di dalam , maka radius kaw luar pun dia cover
[10/10 10:02 pm] AF184: Trima ksih ustaz kerana memberitau sya sume tu, mlm ne bru rasa selesa ustaz di dlm rumah,

7 Oktober 2017 

[07/10 3:05 pm] AF193: Assalam Ustaz. Nak bg tau feedback. Hari pertama Mandi telaga raudhah, lepas Mandi rasa segar,tapi mlm tu saya demam balik, sendawa dgn byk sampai rasa letih. Kemudian saya Mandi Raja Gel, ok sikit. Benda tu masih ada ustaz ,saya bole dengar.
Hari ke2 Mandi telaga raudhah, rasa segar takde demam, ok cuma benda tu ada lagi dlm bdn saya.
[07/10 3:06 pm] gelmandianbidara.com ✅: ok bagus lengkapkan 3 hari dan jgn putus
[07/10 3:06 pm] gelmandianbidara.com ✅: minggu depan mandi lagi
[07/10 3:06 pm] AF193: Ya, ptg Ni Kali 3 mandi telaga raudhah.
[07/10 3:07 pm] gelmandianbidara.com ✅: okay saya doakan ptg berjalan lancar, byykkan selawat dan kawal emosi terutama ketika marah atau kalau ada org lain provoke utk marah...sis kena tenang
[07/10 3:11 pm] AF193: Ye, saya nak bg tau sebelum ni selalu rasa nak marah, kuat cemburu, tu yg selalu bergaduh suami isteri. Tapi sekrg kurang dah amarah tu, cemburu pun tak sgt. Ok ustaz, saya akn cuba kawal emosi.
[07/10 3:16 pm] gelmandianbidara.com ✅: 👍👍👍

1 Oktober 2017 

Alhamdulilah... setakat  3hari saya mandi dan perasap... saya dpt rasa kurang sakit saya ustaz...  sebelum ni saya jadi blur2.. skrg ni semakin kurang.. rasa takut makin kurang... saya harap sakit saya semakin hari makin pulih sepenuhnya seperti dulu...saya dpt rasa kesan positif skrg ni... selama 5 tahun tk pernah rasa sihat hari2 rasa tk selesa ,bisa2,rasa takut.. berdebar2.. selepas 3ari sja guna produk ustaz saya dpt rasa kesan positif balik.. rasa nk sihat mcm dulu.. minda saya rasa dh tk lemah dh skrg.. sebelum ni jadi blur.. pelupa.. sbb kesan sihir ,Alhamdulilah.. rasa kurang.. skrg... sya hrp.. selepas ni makin pulih diri saya...

27 September 2017 

[27/09 10:03 am] gelmandianbidara.com ✅: ok ...keadaan sekarang.lebih baik drp dulu...betul?
[27/09 10:18 am] AF154: Btl
[27/09 10:19 am] AF154: Dlu sblm guna badan akan panas mcm trbakar...
[27/09 10:20 am] AF154: Dlu emosi xleh kawal tp skrg ok ckit...kurang pk negatif
[27/09 10:21 am] AF154: Isteri sy minum drop drink buang air besar 5x..dlu dia mmg susah nk buang air besar
[27/09 10:29 am] gelmandianbidara.com ✅: alhamdulilah dah byk perkembangan..kena kawal emosi dan banyakkan selawat

22 September 2017 

Pesakit:

Assalammualaikum .saya pn.nXXXX  .maaf lambat maklumkan pada ustaz setelah saya dan suami mandi produk ustaz.kali pertama  saya mandi dan perasap rumah dekat atas bumbung rumah saya bunyi burung murai dan menggelupur.alhamdullilah suami saya dah kurang panas baran...dan dia semakin tenang.saya pula semakin tenang dan kawan sekerja semakin ok dengan saya.
Saya: 
Alhamdulillah...tahniah..teruskan mandian seperti biasa...

20 September 2017 

Pesakit:

Assalamualaikum Ustaz, hari ke 6 menggunakan burning smoke (habuk Kayu Premium), gel mandian raja. Alhamdulillah syukur rasa ditikam2 dibetis dah takde..syukur ya Allah. Benda bergerak2 masih ada,kebas2 kaki kanan dan sengal masih ada tetapi kurang. Syukur Ya Allah
Saya:
Jika ada benda yang bergerak-gerak dalam kulit bagus gunakan scrub Lemon & Olive OIl- Penawar Sihir Gatal dan Kecantikan

21 Ogos 2017 

Pesakit:

Akak ada financial probs sikit bermula dari htg org lewat byr, masalah dalaman rmh dgn anak2, kereta rosak selalu, saya takut nk keluar rmh, bdn saya lemah & rmh saya berbau busuk sampah & longkang masa2 tertentu & rmh saya ditabur benda2 khurafat..jd akak terpaksa beli produk gel mandian yg lebih murah dipasaraya & minum air brand A***** & sapu ke muka & tengkuk sbb itu yg akak mampu..produk anugerah 30 juzuk AlQuran memang ok tp gel mandian murah tu x selengkap & sehebat set yg ustaz punya..dgn amal yassin tiap2 hari bila kena santau, saya dpt keluar kerja, tp x semangat nk kemas rmh bersepah sbb habuk kayu dh habis..

17 Ogos 2017 

Pesakit:

Assalamualaikum..tgahmlm semlm sy asap lg,rasa mengantuk terus lena tak ada gangguan..lupa nak bgtau memang rasa pening..yg lompat2 atas bumbung luar rumah,tak bunyi semlm..tikus2 yg tiba2 ada dlm rumah,(tikus biji nangka dan kasturi) jd diam tak berkeliaran,jikalau tidak ganas,tak ada ruang nak letak mkanan,abis semua tmpt penuh najis dia..pg ni jiran sebelah (ada saka),naik angin,sapu dan bakar sampah tepi pagar rumah sy..biasanya dia akan curah air dlm parit + 'benda'..pg ni dia bakar sampah pula..insyAllah kita dah ada senjata utk pertahan.

17 Ogos 2017 

Pesakit:

alhmllh ustaz dgn izin Allah bg sy ade perubahan positif klo nk bandingkn sblom ambil mandian raja bidara...cuma nk btau kt ustaz mase 1st time nk pakai ade suara yg bsik kt tlga sy btau jgn gune jgn gune jgn gune smpai 3x bisikn tu...so sy truskn jgak than mase nk pakai sy ase ade smthing kt sblh n mmerhati😣sy truskn jgak
yg ketara sgt2 sy kurang marah n dah xmelenting mcm dulu ustaz
[17/08 12:03 pm] gelmandianbidara.com ✅: alhamdulillah

2 Ogos 2017 

Pesakit:

Assalamualaikum ustaz.
.
Alhamdulillah kayu gaharu sy sekeluarga telah gunakan 2 hari. Baunya sangat wangi.
Suami dan sy mengalami rasa mengantuk yg amat sangat setelah menggunakannya.
DLM jam 9 mlm hari pertama sy dengar seperti org berpindah (rumah flat atas sy), sy tak pasti sama ada org @ APA? Sebelum ni selalu dengar org bertukang, seret kerusi,main guli dan budak bermain. Dlm jam 11 sy rasa seperti sesuatu  depan pintu rumah sy, nak masuk tak dpt. Alhamdulillah dpt tidur. Mlm sblm guna kayu gaharu sy tak dpt tidur sehingga 1.30 pg, baru dpt tido sy diganggu serta sy melawan dgnnya. Terus tak dpt tidur, sy kejutkan suami & kami zikir sama2 sampai pg.
Saya: alhamdulillah...baru 2 hari sudah nampak perubahan...ok teruskan guna setiap hari inshaAllah , akan bersih rumah sis sekeluarga

2 Ogos 2017 

Pesakit:

Assalamualaikum ustaz.
.
Alhamdulillah kayu gaharu sy sekeluarga telah gunakan 2 hari. Baunya sangat wangi.
Suami dan sy mengalami rasa mengantuk yg amat sangat setelah menggunakannya.
DLM jam 9 mlm hari pertama sy dengar seperti org berpindah (rumah flat atas sy), sy tak pasti sama ada org @ APA? Sebelum ni selalu dengar org bertukang, seret kerusi,main guli dan budak bermain. Dlm jam 11 sy rasa seperti sesuatu  depan pintu rumah sy, nak masuk tak dpt. Alhamdulillah dpt tidur. Mlm sblm guna kayu gaharu sy tak dpt tidur sehingga 1.30 pg, baru dpt tido sy diganggu serta sy melawan dgnnya. Terus tak dpt tidur, sy kejutkan suami & kami zikir sama2 sampai pg.
Saya: alhamdulillah...baru 2 hari sudah nampak perubahan...ok teruskan guna setiap hari inshaAllah , akan bersih rumah sis sekeluarga

27 Julai 2017 

Pesakit:

Assalamualaikum ustaz
Kawan saya berikan set2 yang ustaz jual untuk sihir. Alhamdulillah kami sekeluarga tiada lagi masalah tapi bapak mentua saya tak bau samurai perfume, adakah bapak mentua saya pun kena gangguan.
Bila dia bau, dia pening....Bapa mentua saya penah beri tahu kami masalah dia tak boleh tgk muka mak mentua saya.....Bila tenguk dia nak marah aje....Benda kecik pun boleh jadi besar.......Saya ingin beli banyak. Harga dia mcm mana
Saya ✅: waalaikumussalam.....ok tahniah sis
Pesakit : Saya pakai itu pun kawan hadiah kan. Sebab suami dia mcm suami saya, tapi dia tahap nak bercerai.....Dia ikhtiar cara ini, rumah tanga dia kembali bahagia... Sebab tu dia hadiah ke saya....Alhamdulillah saya dan anak2 tiada gangguan
Saya ✅: alhamdulillah...
Pesakit:  Kalau tak asar sampai maghrid mainan anak bermain sendiri.. Tgh malam pkl 2 pagi mainan main sendiri.. Anak saya selalu pagi mesti saya jumpa bawah meja.. Sedangkan dorang tidur sebelah saya... Suami saya pun dah tak baran
....Cuma saya nak kepastian, adakah ayah mentua saya ada gangguan juga
Saya: ✅: ya ayah mertua ada gangguan...anak masih main.waktu pagi lagi ke
Pesakit:  Tiada dah.....Bunyian pelik dah tak ada
Saya ✅: okay
Pesakit ‬: Selalu dengar suara perempuan nangis, sekarang dah ada
Saya ✅: berapa hari dah sis guna
Pesakit : Sebelum ini saya 3kali gugur
Pesakit: Dah 3bulan... Anak saya mula mandi dengan mandian seminggu dia nangis cakap sakit ....Sekarang dah tak Malas suka dia mandi sebab wangi
Saya ✅: ☺
Pesakit ‬: *malah

26 Julai 2017 

Pesakit:

Assalamualaikum Ustaz. Syukur Alhamdulillah tiada apa2 masalah yg berat sangat berlaku. Pada hari pertama saya buat asap gaharu lebih 12.30 malam anak saya terdengar jelas seperti ada sesuatu yg mengangkat bumbung rumah & menutupnya semula. Lain rasa sikit perasaan rajin utk membersihkan rumah sebab sebelum ni terasa malas nak membersihkan kawasan rumah. Tk

TESTIMONIAL PILIHAN

4 Julai 2017 

Pesakit:

Assalamualaikum ustaz....
Hari ni genap la 100 hari kami 1 family pkai produk2 ustaz... gel bidara yg wana merah...raja gel...habuk kayu premium... samurai..7 telaga wangian raudhah...minyak angin premium...dan bidara drop...
Setiap produl ustaz...ada peranan masing2...
Gel merah dan raja gel mmg wangi dan mmbantu segala apa yg tak sedap d bdn...luar mhupon dlm...bnyk sgt manfaat yg kmi 1 fmily dpt bila pkai produk ni... kepala x runsing...mrh2 pon dh ilang...fikiran dan hti smakin tenang...
Habuk kyu dan samurai bjalan serentak bila aktiviti perasap 1 umah...wangiannya Allahuakbar...tersangat sangat sangat sangat la wangi...terasa sgt tenang bila lps buat semua tu...asapkan umah bilik badan sndiri...pastu sbur plk samurai...mcm segar rumah tu...bdn fikiran pon tenang...x stress dan klm kbut mcm dulu...
Minyak angin bidara pon best bila pkai waktu2 sakit...insyaAllah izin Allah akan ilang slps pkai tu...
Bidara drop n drink pon tak kurang hebatnya...bila minum abeh terasa angin2 keluar...terasa ringan ja badan...
Yg paling sempoi... 7 telaga wangian raudhah... paling best bila mandi bulan ramadhan baru2 ni...terasa segar tu tuan badan ja yg tau dan dapat rasakan... mmg best ustaz...
Saya bterima kasih kpd ustaz dan team ustaz...dgn berkat dan keikhlasan dlm phasilan produk2 ni...kami 1 kluarga makin sht...makin tenang...makin bsemangat utk hidup dan mlakukan amal ibadah pada Yang Maha Esa... dgn izin Allah kami 1 family dah 95% tu kami mmg dah sht ustaz... 5 % mungkin ptg ni lps perasap last 100 hari ilang terus agaknya... insyaAllah...
Tapi saya x akan bhenti lagi wpon hari ni dah 100 hari ustaz... insyaAllah saya akan terus gunakan produk ustaz sehingga kami benar2 tahu pelaku sihir yg buat dkt saya dan family sya benar2 insaf... lagipon sehari x bau asap habuk kayu dan samurai rasa tak lengkap la...wangian habuk.kayu dan samurai sgt sgt sgt saya suka...best sgt....tenang dan segar....
Apa2 pon ustaz terima kasih bnyk2 tolong saya selama saya berubat dengan ustaz... wpon kita tak penah bersua muka tp saya mohon pada Allah semoga ustaz family ustaz team ustaz sentiasa di berkati Allah dlm mghasilkan produk2 yg sgt mujarab ni... semoga ustaz juga di beri ganjaran yg hebat dri Allah kerana ikhlas dan mulia dlm mnolong org2 yg mcm saya ni...
Pesanan saya pd yg tgh berubat mcm sy...jgn la bputus asa dan jgn lah biar diri kita di kuasai makhlus2 yg tak sepatutnya... d smping berubat dgn ustaz...pkai produk ustaz..bnykkkan lah amalan kita pada Allah... izin Allah semuanya akan sembuh... yakin dan percaya pada Allah... itu yg mjaminkan kita sebagai hambanya wpon kita di timpa musibah ini...sbnrnya ada kebaikan di sebalik yg terjadi... hati kita bersih dan ikhlas...Allah akan tolong kita... insyaAllah...
Apa2pon tima kasih tersangat2 saya dan kluarga pada ustaz dan team ustaz ya...
Hari ni 100 hari tp bukan pengakhiran saya dgn produk ustaz...produk ustaz mmg saya akui mmg 100% terbaikkkkk...
Terima kasih ya ustazzz....

1 Julai 2017 

Pesakit:

Salam.Ustaz Selamat hari raya maaf zahir Dan batin.akak akan iktiar order product kedua Kali.sedikit feedback semasa gunakan product.mandi petang dengan samurai akak akan rasa lemah nah Dan megantuk.mandi pagi 7telaga raudah rasa segar yang masalah Sekarang dalam kepala Dan perut punya barang yang tak nak keluar.ada tak product yang boleh Bantu Dari dalam.
Dah sepuloh tahun akak tak kerja dah bersemagat nak kerja kembali Dan tak tinggalkan solat amat bersyukur.bila akak transfer duit ustaz perbaiki yang terbaik until akak ya.Wsalam.

22 Jun 2017 

Pesakit:

Assalamualaikum ustaz. Sya dh lama beli raja gel tp atas beberapa sbb sya masih blom gunakan. Tp hr ni pukul 5 td sya mula gunakan. Alhamdulillah lutut kiri sya yg selama ni sakitnya subhanallah...ringan seringan2nya. X ada rasa bengkak dan mcm tulang mencucuk. Lutut rasa kosong. Masih ada rasa tp sgt sedikit berbanding sebelum ni.
Bahu kiri sya ke lengan jga sakit bila nk angkat tp alhamdulillah ustaz x sakit bila angkat cuma masih ada rasa sikit lg spt terpulas.

16 Jun 2017 

Pesakit:

Salam ustaz, maaf ggu nak dekat berbuka ni, aritu Sy mndi raja gel cukup 3 ari masa bln puasa ni, Lepas tu Sy stop Hari ke 4, xtahu npe, Sy mcm berdebar utk guna gel tu, sy lawan jugak perasaan, sbelom masuk bilik air, berkali2 baca doa masuk tandas, lebih 5x pon Ada, mntak sgt ngn Allah perlndungan, Sbb kdg2 anak ular suka msuk dlm tndas sy,risau lompat patuk kita, tp td sy mcm xbole control perasaan nk marah dlm hati, xtau kenapa, bingung jugak Sbb Kita puasa kn,xnk marah2, xtau nk marahkn apa,xde sbb pn tp nk marah,pastu sy pn nk stad Mandi balik raja gel, Sy lwn perasaan marah n stad Mandi ,leps tu ad rasa tenang utk solat asar, adik Sy yg oku pon nmpk dia senyum2 duduk atas riba sy td, sy mntak utk Allah bg ad rasa syg dlm hati sy, sy hnya guna raja gel bt Masa ni, bole jugk kn klo Kita guna raja gel tu untuk mndi waktu tahajud kn, sy xbeli lg produk 7telagaraudhah, Yg testimoni ustaz bg tu, sy baca yg ad akak tu citer tv dia berbunyi2 mcm benda duduk, ya Allah sama mcm kes sy, tv dlm bilik sy ni pn brbunyi, klo Lepas sy off je lampu, mcm ad benda duduk,siang ari xde bunyi pape pon... Skrg alhamdulillah , xde dh bunyi2 tu..tdo pon alhamdulillah lena, mula2 guna raja gel dlu, ad kesan lebam Kat paha sy, sblom ni xde

Pesakit: Lupe nk ckp, Masa Mandi td, xtahu lh perasaan ke apa, nmpk mcm kelibat benda wrna hitam, mcm asap gitu , keluar dr bdn sy, sy mcm trkejut ingtkn binatang lipan ke apa, sy bt xtahu je, alhamdulillah xde pape,

Saya :

ok tak pe gunakan raja gel masa waktu sahur nanti....inshaAllah akan ada kelainan....jika ada rezeki boleh guna 7 telaga raudhah.. alhamdulillah...benda asap keluar tulah yg sbbkan sis rasa marah2 tak tentu pasal..dia nak.halang.mandi....tahniah kerana berjaya lepasi....

16 Jun 2017 

Pesakit:

Sejak saya amal kan mandi dgn raja gel bidara...sy selalu mimpi macam2. Yg terakhir ni sy mimpi memang pelik.mimpi ada ular besar kat rumah sy mati kering tergolek. Sy rasa geli tengok kedaan tu  dlm mimpi tu.Alhamdulillah sepanjang bln Ramadan ini sy bersemangat menunaikan solat terawikh di surau.

Saya:
alhamdulillah...tahniah sis...teruskan guna hingga hari raya ye

16 Jun 2017 

Pesakit:

Sebenarnya guru saya dulu ada buat wangian mandian² ala² gitu titis dalam mandian. Tapi bahan² utama takde di Arab tu jadi dia tak buat dah. Sebulan dua ni memang saya rindu bauan wangian mandian guru saya tu. Tak sangka alhamdulillah 7TR (7  Telaga Wangian Raudhah) Ustaz buatkan ni mirip. Sebenarnya saya sebelum beli dari Ustaz ni saya istikhoroh nak beli mana sebab banyak dok ada di pasaran. Saya first time beli benda rawatan online. Kalau sekadar air rukyah biasa dibotolkan pernah beli dulu² tapi ada yang campur jin pelaris. Biol saya jadinya. Masa tu beli di Pekan Rabu Alor Setar ni la. Alhamdulillah Allah tunjukkan saya dengan Ustaz punya formulasi yang banyak membantu bersama.  💫😇

Saya sebenarnya rasa macam magic 2 3 hari ni. Sampai boleh baca Quran 7 ke 9 juzuk sehari. Walhal biasa Ramadhan dulu² nak lepas 3 juzuk sehari pun payah. 🤣🤣🤣 Alhamdulillah. Produk ustaz memberi jalan pendorong amal kebaikan. Selain daripada rezeki. Dan ketenangan.  😆😆😆

12 Jun 2017 

Pesakit:

Salam ustaz. Alhamdullilah...syukur pada Allah. Benarlah seperti yg ustaz bagitau tanda2 rumah bebas dari sihir...lepas asapkan rumah selama seminggu dengan habuk kayu premium, bukan sj saya semakin rajin bersihkan rumah ttp suami juga semakin rajin bersihkan halaman rumah. Bunyi2 pelik yg selalu buat tv saya berbunyi2 seolah2 ada org duduk di atasnya dah semakin hilang. Anak2 saya pun semakin kurang nakal dan tidak lg suka menjerit2 ketika maghrib. Saya jg sudah boleh tidur nyenyak..pd hari pertama asapkan rumah.

12 Jun 2017 

Pesakit:

Saya baru balik umrah 2 hari lepas ustaz...
Di sana sihir masih hentam saya supaya tk larat nk buat ibadh...
Tetapi saya dapat mengatasinya lawan dgn kuasa Allah ustaz...
Alhamdulillah penemuan ubat di sana ustaz..
Segala sumpah sihir hancur...
Syukur sgt...semua dgn izin Allah...
Terima kasih ustaz..
Saya dah boleh masak...mengemas...
buln puasa ni bgun pukul 2:30 pagi...
Lps sulat sunat terus kemas2 rumah..
Dah lama saya tak buat mcm ni ustaz...
Syukur...saya masak simple2 pun licin..
Suami anak2 suka..sgt...dpt mkn masakan saya...yg dh lama saya pencen masak ni 4thun ustaz😬😬😬
Semua dgn izin Allah...
Buat pengetahuan ustaz 2 hari sblum gi umrah sihir dtg lg...cubaan utk bunuh saya...
Angkara adik ipar endon ustaz...
Blik dr umrah teruskan dgn report polis...polis tk boleh tolong...

10 Jun 2017 

Pesakit:

Tkasih utz.moga dipermudahkan...Subhanallah.saya mandi dgn raja gel.sblm tu saya muntah
Badan saya sedikit mengeras meneran memaksa keluar yg hendah di muntahkan.... Dua tiga hari lepas tak ada sintom mcm tu....Tagi sblm mandi dan semasa mandi, batuk kahak keluar beketul ketul...Lega dada saya sedikit.... Saya perasapkan diri. Alhamdullillah segar tapi dada saya rasa dengup jantung laju.mcm bedebar.... Sekrg terkawal.terima kasih krn bagi jalan.saya kena buar setiap hari ya...

2 Jun 2017 

Pesakit:

Assalamualaikum ustaz. Nak tanye, 7telaga raudhah tu mmg Mandi 3hari berturut2 sahaja? Ke Minimum 3hari berturut2, kalau dpt Mandi setiap hari2 sepanjang ramadhan lebih bagus?

Saya: waalaikumussalam.... sekurang2 nya 3 hari..jika mandi setiap hari lebih baik
Pesakit : Ok.: Nk bgtau..setakat Hari ni Ramadan Paling seronok Saya pernah lalu
Saya: alhamdulillah..kenapa? apa yg sis rasa
Pesakit : Doakan tahun Ni Dan tahun2 depan lebih2 seronok lagi ☺ Rasa diri Sgt ringan Solat lebih best.. Puasa lebih best.... Baca Quran lebih best...Tido pun lebih lena...Cabaran hidup...mmg Ada....tp pertolongan Allah pun ada Tak tau explain...Rasa ringan...rasanya tenang.... Alhamdulillah sangat2

30 Mei 2017 

Pesakit:

Salam dah guna dua hari mandian telaga termasuk hari ni..Alhamdullilah Baik..Saya dan abg yang guna..Masa saya guna tu first macam asap hitam keluar dalam badan saya diberi kelebihan nampak secara batin..Yang kedua tadi saya jirus air kat kepala dengar suara perempuan teriak kuat...Memang benda ni mengamuk...

29 Mei 2017 

Pesakit:

Pesakit: Assalamualaikum ustaz...kak n.. dr kuala selangor. Akk da buat mandian 7 telaga wangian bersama ais utk 3 hari berturut turut. Hari pertama akk buat..bila mandi terasa bahang panas keluar dari tengkuk, bahu, semua dr bhgn belakang...kepala terasa ringan. Bhgn depan x rasa ape2 bahang..biasa shj. Hari ke2..terasa panas di bhgn yg sama. Kepala n sendi2 terasa ringan. Alhamdulillah..segar.... Hari ke3..akk tak rasa ape2 . Badan, kepala, sendi2 semua terasa ringan. Sblum ni badan rasa sgt berat tpi skrg ringan....syukur alhamdulillah.
Saya: waalaikumussalam....alhamdulillah...ini yg saya maksudkan lengkapkan 3 hari...tahniah, utk minggu akn dtg lakukan mandian 3 hari berturut2

29 Mei 2017 (Non-Muslim)

Pesakit: Ustad, Saya belum mula mandi sekali pun dengan gel raja..Apabila saya nak mandi jeh jantung saya macam berdegup kuat dan selalu rasa macam tidak sukakan mahu mandi dgn tu..entah kenapa..Ada saje halangan bila mahu mandi sebelum waktu maghrib tiba.. Sakit di bahu sangat sangat...Tapi minyak itu saya gunakan dan selama 5 jam keaddan rasa sangat tenang dan selepas 5jam saya boleh rasa sprt kaki mengilu gilu rasa spt ada benda cuba usik kaki saya segitu..rasa bulu roma di kaki berdiri dan gilu gilu..Bila pki minyak hati tenang dan sgt ceria hari saya..Saya pun ceria..sngt sgt ceria..kenapa sebelum ini saya tak berada dalam keadaan begitu ustad selama 10 tahun lebih?

Saya : spt yg saya kata you ada gangguan, you kena lawan perasaan utk mandi 👍

Pesakit: Nanti kul 5 pagi i akan cuba mandi, Nak tanya, Mcm mana kalau nak hantar balik benda gannguan ni kpd pembuatnya balik ustad dan nak tahu siapa buat benda jahat sprt ni kpd saya? Apa caranya ? Ok then So kalau pakai tu apa jadi?

Saya: you mandilah dulu, samurai perfume you pakai nanti, you pakai yg ada dulu, step by step

Pesakit: Ok..skrg apa akan berlaku ustad bila mandi dgn gel ni, I rasa mcm sgt berdebar je bila nak mandi

Saya : you kena tenang...benda yg ada dlm diri yg selalu kacau you 10 tahun dulu sudah takut dan dia terpaksa keluar...okay lps.mandi kalau ada apa2 bgtahu saya, saya akan bantu

28 Mei 2017

Pesakit : Alhamdulillah..arini last nk mndi 7telaga raudhah.bdn ada rsa makin segar

Saya: alhamdulillah, jadikan selawat sbg amalan

Pesakit: Oo..mksudnya tiap2 minggu buat 3ari le.

Saya: ya

Pesakit: Kak dh cuba asapkn bdn mcm yg ustz ajar tu..kak buat tgh mlm bila ank2 dh tido,bknpe tkut anak2 heran apa yg kak buat,lps asapkn  mlm tu.kak ada rsakn ada cm benda berdenyut2 nk keluar dr bahagian wanita kak.masa tu kak dlm keadaan separuh lena xlena je..pasti tido lena betul,

Saya : alhamdulillah, kalau mcm tu amalkan setiap.kali.nak tidur

Pesakit : Inshaa Allah..
: Inshaa Allah.. Mugkin sb ada yg menumpang kut kt situ.maaf ye ustz sb trpksa citer kt ustz,sbnya dh bape bulan dh kak ni langsung xda keinginan nk bersama ngn suami,bila suami sentuh je kak jd mcm meluat,rimas n nk marah je,xtau kenapa..mmg xminat lngsung,tp alhamdulillah..suami kak fhm keadaan kak.dia byk membantu kak berubat.merata2 tmpat dh.. Inshaa allah..suami pn sruh kak amalkn sebelum tido..

Saya: cuba akak buat waktu sblm magrib dan bila nak tidur.buat sekali lagi

27 Mei 2017

Pesakit:

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه
 الحمد لله saya dah buat mandian yg disarankan dan saya mandikan anak perempuan saya yg terkena tempias sihir juga......selepas dia dah habis bersiram dengan air sejuk ais 7 telaga wangian, tiba tiba saya nampak anak saya tgk kat paha dia sesuatu.. lepas tu kami ternampak anak lipan macam baru jatuh dari badan dia.. saya terus pijak pijak matikan........sebab keadaan anak saya agak kronik kesan tempias tu.. kulit dia
.. الحمد لله
slowly nak baik. tapi memang masih dia yg terkena tempias gangguan yg dituju ke saya........tapi saya syukur sangat.. sbb selepas anak lipan saya pijak bagi mati, tempat luka kulit yg sakit tu, tak berapa sakit dah kalau sapu minyak habbatussauda. kalau tidak, dia akan nangis.....dia nampak sangat berbeza happy lepas sesi tadi..... cuma belum sempat asapkan rumah dengan serbuk gaharu.
Saya : Ok boleh asapkan rumah dan tubuh menggunakan teknik baru. Sila ikuti panduan suara yang saya dah hantar. Semuga akan diberi jalan keluar dan diberi rezeki tanpa disangka-sangka....

21 Mei 2017

Pesakit:

Salam ustaz
Saya nak ucapkan terima kasih pada ustaz dan team atas usaha produk yg sangat bagus...Alhamdulillah....Dengan izin Allah adik saya dapat kerja di tempat yg dia idamkan selama ni....Bertahun dia minta tak lepas..  Macam2 masalah
...Saya belikan dia gel bidara hijau..  Selepas dia guna beberapa ketika dapat panggilan...Awal bulan depan mula berkhidmat..... Doakan yang terbaik untuk kami sekeluarga Ya ustaz.... Syukur ke hadrat Allah sangat2..... Adik saya juga dah berhenti merokok dan rajin bersolat sekarang

14 Mei 2017

Pesakit:

Pesakit:  Salam ustaz
Saya:  wasalamalaik
Pesakit: Gel bidara feminine terbaru Rs kelainan.. Ustaz upgrade... Sy rs sekeliling terang
Saya : ya saya upgrade.. ok apa lagi beza...
Pesakit:  Sy nmpk sekeliling terang..Buat ms Skrg Yg tu sy rs
Saya: saya nak semak.juga kalau.ada tak clear saya nak.letak bahan lain lagi
Pesakit:  Gel bidara feminine ustaz upgrade baru Pg td sy cuba...Sblm ni sy habiskan Yg lama....Sblm ni sy ada cuba samurai campur feminine... 3 hari sy cuba.. Kwn2 kata muka sy nmpk flawless....Alhamdulillah Yg tk best rs panas sgt
Bahang betul
Saya : Bila rasa bahang, perlu sapu dengan minyak bidara premium...sapu di sendi-sendi....dlm masa sekitar 15 minit ia akan sejuk dan reda
Pesakit ini ambil:
Gel Bidara Feminine
Samurai Perfume
Raja Gel Bidara
Habuk Kayu Premium
 
 

13 Mei 2017

Pesakit:

Pesakit : Feedback saya lps say asapkan rumah dgn kayu gaharu,  satu mlm lbh kurang pukul 12.30 mlm rumah saya seperti ada benda berat jatuh atas siling rumah. Amat kuat bunyinya. Dan lbh kurang pukul 3 ke 4 pagi ada bunyi seperti binatang berjln atas siling.  Saya teruskan asapkan gaharu,  lama kelamaan kurang dah bunyi nya.  Ustaz suruh asapkan 100 hari rumah,  tingall lbh kurang dlm sebulan lagi. Sangat2 mencabar rasanya..
Saya : alhamdulillah,  okay skrang ni mcmana?  hari tu guna habuk kayu gaharu atau habuk kayu premium?
Pesakit: Habuk kayu gaharu. Sesekali saya sembur dgn samurai perfume. Mana lbh power ustaz gaharu ke premium tu?. Sekarang lutut saya sakit bila dibengkokan,  terutama duduk antara dua sujud.
Saya:  habuk premium lebih kuat,  ok bagus tu.. kena sapu dgn.premium atau sembur dgn samurai
Pesakit ini ambil :
Raja Gel Mandian Bidara
Habuk Kayu Gaharu
Habuk Kayu Premium
Samurai Perfume
Minyak Bidara Premium

13 Mei 2017

Pesakit:

alhamdulilah ustaz sejak saya gunakn mandian raja bidara saya menjadi kurang cemburu. byk kpd mengalah. husb pun nmpknya kurang dgn msg dgn perempuan tersebut. mungkin take time nak betul2 pulih. tapi saya bersyukur krn Allah membantu saya memulihkn diri saya yg dulu mmg cemburu sgt. terima kasih juga pd ustaz yg sudi membantu saya dgn izin Allah.
Pesakit ini ambil:
Raja Gel Mandian Bidara 

11 Mei 2017

Pesakit:

Wslm ustaz ya mmg nmpk bnyk perubahan la ustaz pas mnggunakn produk ustaz jiwa semkin tnang berdebar debar pn dh hilang alhamdulillah ngn izin allah..smngt pn seolah olah dh dpt blk wlau pn lom sume time ksih bnyk2 ustaz produk ni mmg sngt brkesan..bau ny pn sdap inshaallah sye akn tros mngamal kn produk ni n amalan2 brkaitan n mndoakn yg trbek wt ustaz team ustaz n produk ni jga..☺
 Jdoh inshaallah sbab pntu hati sye sntiase trbuke
 Time ksih bnyk2 ya ustaz sbab dh tlg sye
Tpi yg pling best habuk kayu n 7 telage mmg wangi n kesan ny pn kuat bnde tu cam tkut je ngn habuk kayu tu
Pesakit ini ambil:
Raja Gel Mandian Bidara
7 Telaga Wangian Raudhah
Habuk Kayu Premium

9  Mei 2017

Pesakit:

salam ustaz. setelah di asap rumah keluar bau busuk n bau darah di rumah. malam kelmarin dia gigit kaki saya seolah olah sakit hati dan datang dalam mimpi. saya melawan dengan ayat ayat quran hingga dia pergi. malam tadi alhamdulillah x ganggu. saya siap spray samurai perfume kat kaki dan rumah.buat masa ni saya nak habis kan serbuk kayu yang ada dan terus mengasap rumah. ruqyah insyallah x berhenti henti di pasang. alhamdulillah saya dah mula senang bangun tahajud lepas mandi raja gel.
Pesakit ini ambil:
Raja Gel Mandian Bidara
7 Telaga Wangian Raudhah
Habuk Kayu Premium

 

26  April 2017

Pesakit:

Kami 1 family makin sht ustaz....boleh katakan 90% dah kami 1 family sht ustaz... rumah pon dah nmpk suasana rumah...tidak rasa seram...suram...tak seronok tu semua dah makin x rasa ustaz... saya berbanyak terima kasih atas produk ustaz dgn izin Allah...alhamdulillah ustaz... yg pasti sesiapa yg terkena sihir ni... fokus dgn Allah shj... mohon doa buat solat hajat...pakai pulak produk ustaz....izin Allah mmg mjadi ustaz...dgn wangian2 produk ustaz...saya sekeluarga suka sgt2....best pkai produk ustaz...segar nyaman selesa pakai produk ustaz...Rasa segar nyaman selesa...sbb siapa yg kena sihir ni akan sakit....bila dah pulih pkai produk ustaz plk...terasa nyaman tu terasa kesegaran tu terasa keselesaan slps pakai tu....smlm pon sy bg sikit dkt kakak saya yg bkn duduk.di rumah saya utk cuba ptoduk ustaz...dan smlm jgk saya syorkan pada sepupu saya yg umah dia rasa ada kelibat la dgr bunyi la...saya syorkan dia pkai produk ustaz...saya suruh dia buka laman web ustaz...nnt mgkin dia wasap ustaz terus.... 4 mggu lpas pon... kawan saya 1 ofis...ustaz jgk kawan saya ni...dia mgadu pada saya hmpir 2 minggu yg dia rasa sakit badan dan sakit pinggang...saya dgr je mggu pertama tu...masuk minggu kedua...saya tnya dia...dia kata dia naik bukit bwk pelajar semasa ada program... saya pon bg dia samurai suruh dia cuba... saya kata pkai ni selawat bc fatihah bc ayat qursi dan niat apa yg kita rasa sakit tu saya kata...dan yg penting Yakin Dengan Allah...dia pon pkai spray samurai tu...esok tu dia datang keja...dia bgtau dia tak rasa sakit dah pinggang tu...saya pon hadiah kat dia 1 spray samurai tu yg saya cmpur dgn air mineral... sakit je saya kata sembur je la... dia kata makin ok dan skrg dah x sakit dah pinggang tu... Alhamdulillah...semua ni Izin Allah...

Saya:  alhamdulillah...saya doakan sis , keluarga sis dan semua yg berkaitan dgn sis akan diberi jln keluar bg sgl kesulitan dan diberi rezeki tanpa disangka2
Pesakit ini mengambil produk lengkap Raja Gel, Minyak Bidara Premium, Samurai Perfume, Habuk Kayu Premium dan 7 Telaga Raudhah...Mereka sekeluarga pakai secara konsisten setiap hari untuk lengkapkan 100 hari. Semua produk digunakan secara serentak kecuali 7 Telaga Raudhah digunakan selepas hari ke 7 .

25  April 2017

Pesakit:

 Assalammualaikum ustaz....sy nk share skit slps penggunaan Raja Gel Bidara yg sy beli aritu perbezaan ketara yg sy dpt rasakan bila bangun utk solat subuh kebiasaan sy rasa mls & liat nk bngun tp skrg wlupun sy kunci jam tp sblm jam berbunyi sy dh terjaga lepas mandi bdn pun rasa ringan....cuma sy nk tnya ust dlm tempoh penggunaan ni sy ada berasa x selesa dekat part2 tertentu tgn kira sy berasa lenguh sgt mcm nk kebas pun ada & skt kat bhgian2 tertentu,fikiran sy pun terganggu rasa takut,bimbang,asyik pk yg negatif kdg2 sy rasa mcm nk menangis bila pk pasal sakit....adakah tu kesan yg positif ust?
Saya : waalaikumussalam....ok ini proses biasa bila guna raja gel...sbb itu jika ia dijadikan amalan akan membantu utk.proses yg seterusnya.....cuma nak tanya berapa hari dah mandi?
Pesakit: dh seminggu sy mandi
Saya : ok masih baru lagi.....teruskan shj.mandian....tempoh spt yg saya jelaskan ialah 100 hari..

20  April 2017

Pesakit:

Salam ustaz.. Alhamdulillah smua prodak ustaz best2..kalu dlu bila hari ni brubat bsuknya kna serang x dapat buat apa..trpaksa redho je.. Dah bnyk bca quraan dan zikir sihir meyerang makin bertubi2..tapi sejak saya guna samurai😍..dengan mudah je saya dapat mngelak kalau sihir mnyerang... Saya amalkan juga yassin 7mubin...Saya bagi adik saya pakai alhamdulillah dia pun dah x susah tido malam dan mimpi hantu..terima kasih ustaz hasilkan prodak yang sangat membantu.. Saya pun dah semakin senang nak solat.. Dulu msti rasa sakit kepala yg teramat sangat dan selalu ketakutan nampak bayangan hantu kalu nak solat
Saya:
Alhamdulillah, teruskan dengan amalan yang saya beri, jangan selesa sangat dengan menggunakan produk. Produk yang dihasilkan hanya membantu kepada pesakit yang tidak mampu berhadapan dengan gangguan makhluk halus. Terutamanya bila mereka membaca al-Quran, badan semakin sakit...Ini disebabkan tindak-balas makhluk halus terhadap diri kita. Oleh itu bagi memudahkan proses rawatan, kita ada bahan-bahan yang telah Allah ciptakan makhluk halus tidak suka iaitu apa yang telah saya hasilkan. Bila makhluk halus dah lari, kita kena cover semula dengan amalan dan zikir-zikir yang telah saya beri...

19  April 2017

Pesakit:

T/kasih ust atas kiriman testimoni2 ini.
Akak pun masih teruskan mandi dgn gel mandian cuma asap tu kdg2 xsetiap hari. Kesannya: Rasa suhu badan naik (panas dlm badan mcm nak demam) kat luar sejuk.Bila hembus napas ikut mulut terasa panas. Panas tu masih terasa walau pun dah minum banyak air.Sakit2 atas bahu & tengkuk dah kurang. Rasa berdebar2 waktu sampai masjid pun terasa kurang. Alhamdulillah setakat ini, semoga Allah Izin kesembuhan. Doakan akak Allah angkat ujian. Akak doakan  Usaha ust. Allah beri keberkatan di dunia dan kemuliaan di akhirat. Aamiin.
Saya: Asapkan rumah dengan habuk kayu premium setiap hari, agar gangguan dapat ditangkis dengan baik dan sekata. Tempoh yang paling baik ialah 100 hari...Pn hanya perlu teruskan shj...insha Allah jalan keluar semakin mudah..
Jika guna gel mandian sahaja, tapi kaw rumah kediaman makhluk halus masih berkeliaran tanpa kita asapkan dengan habuk kayu premium secara berterusan, ini yang menyebabkan badan kita sakit-sakit selepas mandi dengan gel mandian bidara. Namun bila kediaman dah clear, kemudian kita mandi dgn Raja gel atau gel bidara feminine, rasa sakit dan bisa-bisa akan kurang...

14  April 2017

Pesakit: Assalamualaikum ustaz..sy pun nk bagi testimoni..sy beli product ustaz ni utk kawan sy yg sakit..dah 7 hari dia mandi pakai gel tu..alhamdulillah..badan die makin ringgan..hari ni die start mandi pakai wangian raudhah tu..

Saya: Alhamdulillah teruskan mandian, jika berlaku apa-apa masalah beritahu saya....dalam tempoh ini emosi kena jaga dan bayakkan selawat ke atas Rasulullah

11  April 2017

Pesakit: Salam ustaz...pesakit lepas mandi raja gel...dia rasa mcm kena renjatan lektrik...demam..serangan  nampak dlm pingan ada ulat puteh..terus muntah...
Saya: wasalaalaik...dia kena teruskan mandian
Saya: 3 hari pertama jgn putus
Saya: lps 3 hari kena teruskan mandi baru boleh clear

9 April 2017

Pesakit : Assalamualaikum ustaz ...saya nk tanya...2x dah saya pakai raja gel tu...harini pagi rasa mcm nk penin...macam panas tengkuk panas mata muka pon rasa bahang panas tp yg pns boleh tahan la...ha ustaz rasa mcm pns nk mula demam tu... ni efek yg baik kan ustaz...

Saya : waalaikumussalam...baru dua hari ke guna sejak hari tu?

Pesakit: Sy perabeh yg merah tu dulu ustaz

Saya : ok tak pe... raja gel tu mmg kuat, jika rasa.mcm tu pn kena guna raja gel tu,  gel merah ada rasa.mcm tu?

Pesakit : Gel merah aritu rasa sengal dan sakit tgkuk leher kaki mcm tu,  Tp raja gel rasa mcm pns sikit...mcm suhu bdn nk dmm tu, Tp semua masih ok ustaz. Lgpon raja gel 04hb selasa 6ptg mcm tu saya terima...tu yg saya guna gel merah dulu.

Saya: ok habiskan yg merah dulu

Pesakit: Tp hari isnin bru2 ni...saya blik kerja saya rasa sesak nafas dri pukul 4pm lg...saya blik terus sy mndi gel merah...alhamdulillah ustaz...izin Allah...kurang semua tu ustaz.

Saya : okay bagus dah tu, ada asapkan rumah tak?

Pesakit : Ada ustaz, Tak putus lg ni ustaz, Saya asap rumah asap bdn...mcm tu jgk ahli.kluarga sy yg lain

Saya:  lps asap ada rasa lega?

Pesakit : Pastu asap smbur samurai,  Lega ustaz
Pesakit:  Lps asap...lps sembur samurai...pastu mandi guna gel shampoo rambut badan...lps tu terasa segar sgt ustaz
Pesakit:  Mmg dpt rasa segar tu ustaz
Pesakit: Alhamdulillah sgt2 dgn izin Allah dpt rasa tu ustaz
Pesakit: Lgpon bau2 habuk kayu samurai gel mandian sgt wangi ustaz
Pesakit: Suka sgt bau tu
Saya:  Alhamdulillah....inshaAllah....akan sembuh inshaAllah
Pesakit:  InsyaAllah
Pesakit: Aminnn
Pesakit: Ustaz...sy minum air drop bidara tu rasa mcm sakit perut tp yg sakit biasa tu...kira ok ka
Saya:  okay..biasa tu..biasa akan keluar melalui air besar, kecil dan peluh
Pesakit: Baik ustaz

4 April 2017

Testimonial Raja Gel Mandian Bidara (Terbaru)

Pesakit :

As salam ustaz, syukor Alhamdulilah ustaz, smlm jam lebih kurang 11.30mlm ada serangan unsur2 hitam tapi Alhamdulilah, keadaan terkawal rasa jantung berdegup laju dan resah gelisah sekejap jee dlm 2,3minit jee lepastu dia nyah hilang..., mungkin raja gel mandian lebih power rasanya
Saya : ya tuan, slps saya hasilkan raja gel...macam-macam benda datang serang saya...namun alhamdulillah terkawal
Pesakit : Yaka Ustaz, ustaz kena serangan juga yaa.
Saya: Almaklum saya byk bantu orang, sy juga tidak terkecuali...jd kena berhati-hati
Pesakit: Yaaa ustaz sy pun dh Lama dekat 5 tahun kena serangan serangan Jin ini, sikit sebnyk tahu dan dpt rasa kehadiran Dia, tapi darisegi defend sy masih tercari cari, Alhamdulilah sejak guna product ustaz sy dpt rasa unsur2 hitam tu tidak Boleh bertahan Lama semasa dia serang

20 Mac 2017

Pesakit :

salam ustaz. sy nak bg testimoni. saya mmg ada gangguan sihir tahun lepas. bila sy beli set gel mandian, 7 telaga raudah dgn minyak gaharu tu dgn izin  Allah byk kurangnya. Kalau saya terasa mcm ada gangguan sy buat mandi balik. sapu minyak gaharu tu. Saya doakan semoga apa yg ustaz usahakan membantu org yg terkena sihir atau gangguan jin dan syaitan mendapat keberkatan Allah Taala.
Saya: Alhamdulillah...tahniah..semuga dipermudahkan proses kesembuhan, insha Allah

14 Mac 2017

Pesakit :

Saya nak bg feedback.. Alhamdulillah sejak saya gunakan pridak ustaz saya dpt rasakan prgerakan jin dlm badan saya mkin lemah... Biasanya bila saya baring je nak tido msti dada terasa dicucuk kayu tajam.. Tp skarang sakit dah sngat kurang.. Dlu x dpt nak kontrol fkiran saya asyik nak fkir bnda negatif je dan nak marah walaupun saya sdar bkan tu yg saya nak buat tp skrng dah blh kontrol diri
Saya nak guna prodak ustaz ni slma 3bln atau seterusnya... Nak bnar2 sembuh
Saya: 
alhamdulillah...tahniah sis...semuga Allah berikan kesembuhan dan kelpangan dalam.menghadapi apa jua.masalah...ok teruskan mandian, dan kawal perasan pd 3 waktu ni 1) jgn terlalu sedih sgt 2) jgn terlalu suka sgt 3) jgn terlalu marah sgt, jin akan masuk semula dlm 3 waktu ni, berjaga2 dan bykkan selawat ke atas Rasulullah setiap masa

13 Mac 2017

Pesakit :

Salam ust, ada cerita menarik ttg 7 telaga raudah yg boleh dikongsi 1 minggu lps saya menderita sakit lutut tiba2 sewaktu nak solat zohor.Tiba2 kaki saya dr lutut kebwh rasa sakit yg amat tak leh suiud tp saya kuatkn juga.saya ingat sakit urat urut bengkak tak hilang sakit selama7 hri.Dah lama tak guna raudah sbb  alhamdulillah rasa sihat.tp bila sakit lutut tak hilang saya dh tak tahan nak solat saya guna telaga raudah urut tempt sakit alhamdulillah  dgn izin allah dr wkt itu sampai hri ni hilang sakit slp 5 mnit masyallah  ust.sekian  Satu persoalan saya ayat yg boleh dibaca utk rukyah muka yg kusam dan mata yg sakit berair utk dsembuhkn krn terkena sihir.
Saya:
Alhamdulillah, teruskan mandian...mcm biasa...

9 Mac 2017

Pesakit :

Assalamukalaikum ustaz..subuh ni tadik saya baru mandi dgn 7 telaga wangian raudhah dgn ais..selepas mandi asas dgn mandian feminine ....Lepas mandi..saya rasa sejuk dan berasa segar..tapi tengah saya nak baca surah al iklas saya tiba2 lupa..sedang kan saya sudah hafal surah tu..termasuk surah al falak..berkali kali saya cuba ingatkan..alhamdulillah saya dpt baca..manakala yg hujung bacaan tu srah annas dan kursi saya terus ingat..  Bila saya cium 7 telaga wangian raudah tu masa nak mandi..saya rasa tak suka dgn bauan tu..kenapa ustaz..tapi saya buat juga..
Saya:
Alhamdulillah ...ya bagus teruskan mandi
Pesakit:
Lepas tu suka juga..lepas solat subuh..saya rasa rumah macam bergelombang ustaz macam pandangan saya rumah tak balance..tapi saya tak pening kepala..kenapa ustaz..fikiran saya mcm gelombang..blank pun ada..tapi saya rasa nanti ok lah ia..
Saya: 
ini kesan guna dan jin dlm badan tu dah mula mabok
Pesakit: 
Ptg nanti saya nandi raudhah lagi lepas assar.. Saya rasa nak baring dulu ustaz..masih dpt rasa gelombang keadaan saya ni..  Saya mengantuk lah pulak ustaz....
Saya:
ye.kena rehat jgn.paksa diri. Bila mandi nanti ,mandi gel feminine dulu, lps tu bilas.....kemudian mandi 7 telaga +air+ ais+ 7 kali semburan samurai . Esok paginya buat yg sama

3 Mac 2017

Pesakit :

Assalamualaikum
Maaf sbb lambat nak bagi feedback..
Alhamdulillah skrg ni suami saya dah kurang panas baran dan baik sgt saya...
Saya amalkan mandi 7hari dan zikir..
Saya : ok kalau mcm tu.mandian kena teruskan lagi
Pesakit:  Cuma sekarang ni saya asyik terasa dengan mertua saja..mmg ada perasaan tak selesa setiap kali diaorg datang kerumah... Ooo masih kena mandi sampai bila ya..?
Saya:  setiap hari guna gel feminine + samurai, zikir tu amalkan sepanjang hayat jgn tinggal
Pesakit : Yg lepas azan subuh tu kan? Insya Allah.....
Saya : ya

1 Mac 2017

Pesakit :

Assalam ustaz,
Alhamdulilah...arini dh masuk hr keempat sy guna mndian bidara tu.sy buat ikut timenya dan cara sprti yg diajar.sy juga jadikan gel cmpur samurai sikit sbgai shampoo. Rs sgar,tenang...sy juga smbur samurai dlm umh sprti yg d ajarkn.
Apa yg sy rasa ialah, hr 1&2, rs tenang,segar,lapang.
masuk hr ke 3 smlm.start dr pagi smlm hgga mlm td sblm tdo,sy rsa bdan sy teramat bisa n sakit.sy dh sapu ngn minyak angin tp still sakit smpai mlm td.bngun pagi td rs sakit lg n pg td sy mndi mcm biasa mndian bidara tu,barulh sy rsa lega n dh x sakit mcm smlm.smlm rsa berat sgt bdannya.hr dh ok sikit.rs ringan sikit.
Alhamdulilah juga ibadah sy tenang,blh duduk lama2 d sjadah n berzikir.
X mcm sblm ni,bila solat rs nk cpt,x khusyuk,rs x nk berzikir.
Sy rsa nk teruskn lg smpai hr ke7... Insyallah.

24 Feb 2017

Pesakit :

Assalamualaikum ustaz..saya dah pakai aromatherapy samurai tu...mmg x rasa ape2 kesan smping dah....skrng saya amalkan gel mandian bidara yg pink..n lepas mandi terus pakai mnyk samurai tu...maksudnye dah xde jin lagi ke dlm badan saya... Kalau titis dlm air sikit n minum pun boleh kan ustaz..?
Saya:  waalaikumussalam, hari tu mandi gel feminine ada campur dgn samurai tak? samurai tak boleh minum😰 jika untuk minuman kena guna bidara drop n drink... Bila badan dah rasa segar, kita jangan rasa selesa sgt sbb bila2 dia akan masuk dan buat gangguan...mandian kena teruskan.mcm biasa
Pesakit : Tak saya x campur..tula..saya x minum lagi..just nak tanya dulu

23 Feb 2017

Pesakit : Salam ustaz.. Barang sampai tdi... Lepas saya mandi dan paki minyak bidara premium dan miyak samaurai.. Saya berasa susah hati.. Sedih dan begegar hinggakan smua kerja hari ini saya mcm x boleh naknbuat sbb badan rasa ketar hati berdebar.. Asyik nak baring je.. Adaka itu normal?

Saya :  waalaikumussalam, ya bagus, itu kesan yang normal..teruskan.hingga 3 hari dan bg feedback semula

3 Februari 2017

Pesakit :Assalamualaikum ustaz..... smlm saya dh mandi spt yg ustaz sarankan....... Rasa mcm kena elektrik ustaz...sbulm ni klu mandi dgn air rawatan yg di sarankan...tk pernah rasa mcm tu....

Saya rasa mcm kena buku ngn ruas....inilah penawarnyer.....sebab saya sakit start dgn bahan miang buluh.....jd pokok gaharu penawarnyer.....dgn izin Allah....
Lps mandi rasa bisa2.....bisa yg beralih2 tempat ustaz sampai pukul 1 pg sakit....
Tempat yg sakit tu saya sapu dgn minyak bidara.....
Baby mcm kena gak ganguan....saya sapu dgn minyak wangi ni gak ustaz nmpk terus merah...darah berjln dgn lancar dan aktif kembali....ceria.....Alhamdulillah dgn izin Allah.....
Sembur mcm pki minyak wangi bila nk gi kerja....
👆🏻 semua tu kesan yg bagus ke ustaz ?

Saya :  waalaikumussalam, ya itu kesan yg bagus, saya risau kalau pesakit guna tak rasa apa2...

Pesakit : Pergi bercuti...tetap bawa semburan samurai.....
Balik dari genting...akak rawat baby...kepala panas...tp urut satu badan...sampai di kaki dia menangis sakit....tp tiba2 ada suara ketawa mengilai mcm suara pontianak👻👻👻...baby pun mcm pelik bunyi tu sebab dia tengah menangis tetiba ketawa😱😱😱😱😱😱akak terus je rawat....tk lma lps tu dia diam dan tidur....
Tp jin tu merayap2 pulak dlm bdn akak...akak rawat diri sendiri ruqyah dan tekan tmpt mna yg sakit....beralih2..perh......sampi di perak mkn....mkn tk lalu...lps mkn akak muntah...muntah lendir je....jin keluar.....Jin dari genting ikut nk balik 😱 ?
Spjg perjalanan bukak ruqyah tu.....Alhamdulillah ustaz dgn izin Allah saya dah pulih sepenuhnya😭😭😭😭😭
Saya dapat rasakan apa yg saya pelajari saya telah perolehi iaitu....ilmu ruqyah....setelah bermacam2 ujian yg saya lalui....hanya Allah sahaja yg tahu ustaz....
Niat saya dgn ilmu ruqyah dan zikir2 saya boleh menjadi penawar dan penyembuh apa jua penyakit.... rawat dirisendiri...anak2....keluarga....dan segala sihir akan hancur....jin, syaitan,iblis,saka akan hangus terbakar....Saya bersyukur dgn adanya ilmu ini saya akan amalkan hingga akhir hayat saya.....insyaallah dgn ilmu ini saya mohon pada Allah ianya akan membantu saya nanti bila saya di alam kubur....dan di akhirat nanti....
Alhamdulillah.......semuanya ada terlulis dalam al-quran, Allah akan beri ujian pada hambanya di tahap yg mereka mampu dan Allah akan gantikannya dengan kebaikan yg bermacam2 yg kadang2 tidak pernah terlintas di fikiran kita...Allah nak naikkan martabat sesaorang itu dengan hidayah.....dan ujian.....Terima kasih saya ucapkan kpd ustaz....
Product ustaz terbaik 5 bintang ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ yg pernah saya cuba...sepanjang saya mengalami gangguan sihir dan jin,syaitan,iblis,saka......semua dengan izin Allah....kita berikhtiar Allah penyembuh....
Hampir 4 tahun kini....berakhir.....

Alhamdulillah...ustaz saya dh buat mcm mna ustaz sarankan tp saya bg rm...utk beli mesin air di sekolah.....👍👍👍👍👍

Saya : alhamdulillah...syukur....kalau.mcm tu saya saran puan.cari 40 org kanak2 yg boleh.menilai.besarnya duit rm1, sbg tanda syukur....inshaAllah kanak2 yg ikhlas akan doakan utk kita
Pesakit: Ustaz saya nk share fb ustaz ada tk? Saya nk iklankan....utk produck ustaz....⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️star...perfume samurai...
Saya : Ya Boleh tiada masalah

2 Februari 2017

Pesakit : T/kasih, esok 2/2/17 hari ke7 so sy harus mandi dgn 7telaga wangian raudhah + Ais + samurai perfume. So far so good but yet to see any changes in me.  I still believe this products will work out on me. Just matter of time. May be in my case is heavy sihir. I'm still using these items in stipulated time.  Tq n Pls advice me. 😊🙏
Saya: masih terlalu awal, lagi pun esok baru nak masuk hari ke 7 dan perlu mandi ais + 7 telaga + air + Samurai Perfume. Proses ini pelengkap kepada 7 hari pertama lakukan mandian.... Lengkapkan dulu proses ini, selepas 3 hari beritahu saya semula perkembangan ....

2 Februari 2017

Salam ustaz,
Allhamdulilah rasa ada perubahan, badan lebih ringan, cuma ada kekadang berasa kebas , saya dah sapukan minyak bidara perimum dan konsisten menggunakannya. Hari hari paling takut masa mandi ais sebab takut sangat air nak kena pada kepala macam ada yang nak menghasut saya tapi tetap tawakal pada Allah ,ustaz
Ya , lebih kurang masa saya baru mula mula kena dahulu ustaz pengalaman pesakit yang diganggu di ofis. Tapi sekarang dah berkurangan sangat.

2 Februari 2017

Alhamdulillah ustaz..Saya menggunakan samurai perfume.Saya sembur di tangan dan kaki,iya berlawan panas.nya tak terkata serta menyucuk,semua yang saya order memang bagus saya boleh rasa keringan 2 kaki dan 2tangan..yang paling berat sebelah kanan sampai tak boleh gerak...Alhamdulillah sekarang saya masih guna,boleh angkat suda...terima kasi..

28 Januari 2017

salam ustaz..maaf masage malam malam. Saja la nak bagitahu kat ustaz perkembangan lepas ambil set penawar sihir hari tu
Berkenaan kedai tu.Ada nampak perubahan skit. Tapi usaha lagi la
berkenaan dengan diri saya sendiri yang guna mandian tu.Alhamdulillah.rasa perubahan kat diri saya.

saya seorang guru. Masa saya baru masuk sekolah saya yang sekarang tu. Saya memang rajin buat tugas semua. Ada satu masa saya ada bergaduh dengan seorang guru lepas dia tuduh saya menjaja cerita dia. Hakikatnya saya tak buat... Masa tu saya tengah sarat mengandung.. Wallahi, masa saya nak bersalin tu dah ada tanda tak kena... saya tak pasti pada masa tu.. macam -macam dugaan saya hadapi.. anak sakit... ada masalah dengan pentadbir.. kesihatan saya terngangu..

beberap bulan lepas tu .kami mula berniaga restoran.... Macam2 dugaan juga..saya memang gigih..kuat.. namun kadang2 ada saat saya jadi tak holeh nak berpikir..tak boleh nal buat kerja sekolah, urusan perniagaan pun banyak bertangguh.. Badan jadi berat..selalu bermasalah di tempat kerja..Jiwa kacau.. Saya masuk bilik sayanpun mcm tak boleh nak buat kerja. memang bilik saya dlu kawan2 tempat kerja cakap keras juga.wallahualam..
Saya pun beberapa kali kena ngangu.ada berubat dengan ustaz. tak pasti faktor perniagaan saya atau apakan..
Jadi alhamdulillah saya amalkan mandian bidara beberapa hari ni 2x sehari. Maaf belah malam biasa terlewat mandi..😁. Jiwa saya tenang. Semangat rajin saya tu macam kembali tiba-tiba..
Dalam bilik tempat kerja saya juga ada saya sembur minyak samurai tu.. Nak cakap yang Jiwa kuat kental saya macam Alhamdulillah sangat. Dah kembali pulih.. lama sangat dah saya rasa otak saya macam duduk dalam freezer
Alhamdulillah .. suami saya pun dah macam rajin..dulu kerap lemah dan malas nak buatburusan perniagaan dia

22 Jan 2017

21 Jan 2017

17 Jan 2017

15 Jan 2017

8 Jan 2017

5 Jan 2017

2 Jan 2017

LEPAS GUNA SEMUA PRODUK, SEOLAH-OLAH ADA KELUAR BISA-BISA MELELEH DARI UBUN-UBUN.

Assalamualaikum ustaz. Sekadar nak update. Bertahun2 saya alami berat badan, tiada semangat nak bekerja dan lenguh2 seluruh badan. Biasanya serangan mula bila saya rasa ada cucukan seperti ulat di bahagian belakang badan pada rusuk sebelah kiri. Lepas tu kaki dan tangan saya akan bengkak2. Saya dah jumpa semua perawat islam yg hebat2 tetapi ianya hanya bertahan beberapa bulan dan sakit akan kembali lagi. Baru2 ni saya alami pendarahan dalaman dan merasa cucukan di bahagian perut dan usus. Dan akan buang air besar darah pekat seperti darah ayam dan darah merah segar dalam lebih kurang 1 mangkuk.

Tetapi bila guna 7 telaga raudah tu, saya rasa bisa2 dalam badan berkurangan selepas 3 hari. Dan serangan kembali jika saya terlupa nak mandi. Dan sehingga sekarang saya masih teruskan penggunaan 7 telaga raudhah, myk wangi samurai dan minyak angin premium tu. Alhamdulillah kesannya saya rasa semakin bertenaga dan bersemangat.

Sekarang cuma tinggal bengkak2 pada urat2 di seluruh badan. Dan saya sapu minya premium. Dan sudah boleh berdiri tegak dan badan ringan. Cuma tak tahan nak mandi ais saja.

Pada kepala, lepas guna semua barangan tu, seolah2 ada keluar bisa2 meleleh2 dari ubun2. Sekarang saya tak berapa terasa khayal, bingung dan kepala berat.

Doa saya..moga Allah memberi keberkatan pada ustaz dan keluarga kerana membantu saya mengatasi masalah santau ni.

Terima kasih ustaz.

Kak S, Sandakan Sabah

AKHIRNYA SAYA DAH BOLEH TIDUR

Saya alami masalah gangguan tidur sejak menyambung pelajaran di UKM. Setiap malam sering terpusing ke kiri dan ke kanan, kalau tertidur pun sering terkejut dan tidak nyenyak. Pelbagai cara dan usaha saya lakukan semua menemui jalan buntu. Akhirnya saya bertemu dengan minyak angin bidara. Saya sapu di jari-jari saya yang sering panas terasa panas tanpa sebab. Alhamdulillah buat pertama kalinya saya dapat tidur. Walaupun harganya murah, tak sangka ia dapat menyelesaikan masalah saya jika dibandingkan dengan rawatan-rawatan yang saya jalani sebelum ini….

Cikgu H, Johor Bahru

SAYA HAMPIR-HAMPIR BERCERAI

Ibu mertua sangat benci dengan saya sehingga tergamak menyihir anaknya sendiri agar saya berpisah dengan anaknya. Saya dah lama tidak bercakap dengan suami kecuali perkara yang penting-penting sahaja. Apa yang saya masak tak dijamah bahkan cuci kain pun sendiri-sendiri. Tetapi kalau anak perempuan saya yang buat air, suami saya minum.
Terlalu banyak ujian yang Allah beri jika mahu senaraikan di sini. Sehinggalah saya menemui produk gel mandian bidara. Gel mandian bidara yang saya tempah terus saya gunakan pada hari itu juga pada pukul 6.45 petang. Selepas pakai, badan terasa bahang dan panas. Pinggang terasa sakit. Memang betul-betul terasa sakit, saya kuatkan diri untuk bertahan. Terasa panas itu datang dari dalam badan saya. Saya tanya anak-anak yang pakai, mereka kata okay, cuma anak lelaki saya sahaja yang terasa mual.

Selepas 3 hari penggunaan saya rasa tenang. Mula-mula dulu ader 1 malam saya rasa macam ada sesuatu yang memerhatikan saya… saya takut sendiri…Sekarang alhamdulillah.
Bermula saat itu, suami saya dah mula belikan makanan untuk saya, tidur pun dah dalam bilik meskipun tidur di lantai dengan toto. Dia kata semua air minuman dalam peti ais semua bau busuk. Dia cuci peti ais…tukar air. Mop lantai…dia cakap rumah bau busuk…saya biarkan ajer. Malam tu dia tegur saya dan ajak saya keluar minum…dah tengah malam…kami pergi minum

Keesokannya suami saya beli sarapan dan makanan untuk kami sekeluarga…biasa cuma untuk anak-anak sahaja. Setiap malam dia akan bagi salam pada saya dan minta izin tidur dalam bilik tapi dia tidur di lantai dgn toto. Dia bawa semua barang-barang dia masuk dalam bilik…macam budak-budak pula. Tapi dia masih cuci bajunya sendiri.

Alhamdulillah syukur saya kepada Allah, saya betul-betul terasa lega sekarang bila jiwa saya terasa tenang.  Saya masih mengamalkan Gel Mandian Bidara sebagai pedinding dan Minyak Angin Aromatherapy Bidara + (Plus) Gaharu bagi tujuan kecemasan. 

Pernah satu ketika saya diserang sakit kepala. Balik rumah terus mandi dengan gel mandian bidara, sapu minyak angin bidara, terus lega kepala. Saya tidur nyeyak hingga ke subuh…alhamdulillah. Minyak angin ni wangi macam perfume! terasa segar dan betul-betul melegakan.

Pn Nina, Hulu Klang, Selangor

KETAKUTAN BILA SOLAT JUMAAT, ISTERI GATAL-GATAL SELURUH BADAN MENJELANG MAGHRIB.

Bila tiba hari Jumaat, saya terasa fobia entah kenapa. Rasa ketakutan bila nampak orang ramai solat di masjid. Sejak guna gel mandian bidara dan minyak angin bidara, hati terasa berdebar-debar badan juga terasa penat. Bila tiba waktu malam, terasa susah nak tidur, saya ambil minyak angin bidara, baca selawat, surah al-fatihah, ayatul kursi, Surah Al-Ikhlas, Surah al-Falaq dan Surah An-Nas berulang-ulang kali, akhirnya saya terlelap.

Sejak mengamalkan gel mandian bidara dan minyak angin aromatherapy bidara gaharu, badan terasa lemah, bisa-bisa, sakit pada tempat-tempat tertentu terutamanya dada. Pernah pada satu pagi selepas mandi dengan gel mandian bidara, bumbung rumah macam kena baling dengan batu.

Isteri saya pula, nampak ketara sembuhnya, apabila gatal-gatal badan sudah tiada lagi. Kalau tidak, tiba sahaja waktu maghrib, habis gatal-gatal seluruh badan. Alhamdulillah…

Sekarang, saya sudah mampu menghadapi debaran setiap kali solat Jumaat disebabkan ketakutan itu sudah mula berkurangan…alhamdulillah syukur, jalan keluar kepada masalah saya telah nampak sinarnya…

Cikgu Wan, Kluang, Johor

GATAL-GATAL KULIT DARI MUKA SAMPAI KE KAKI

Asslmkm ustad Masuk arini hari ketiga sy menggunakan mandian gel dan minyak angin bidara ianyer mujarab. ALHAMDULILAH DAN BRSYUKUR SESANGAT KEHADRAT ILLAHI penyakit gatal2 dr muka smp ke kaki trsgt brkurangan gatalnyer itu. Waktu malam 2 hari lena tidur terus. Biasa nyer jam 1.30 pagi trjaga dan mesti menggaru dan juga waktu asar ke magrib. Jadi ustad saya nak order lg 2 botol minyak angin bidara trsebut rm50 tu. Tggl lg 2 kali pakai habis. Nnti sekejap lg sy akan bank in duit spt aritu. Terima kasih kpd ustad dan selamat brpuasa.

Pn Wati, Kuala Lumpur

KULIT GATAL MACAM KALA KATE

Saya kena peyakit gatal gatal yg mcm kala kate tu!! Dah try ubat klinik..ubat homopati..dan berurut bagai..sejak saya guna minyak agin bidara tu &  gel mandian tu alhamdulilah..dah kurang sikit!!

Murni , Teluk Intan, Perak

MASALAH PERIBADI, MALU NYATAKAN AKHIRNYA PULIH

 

Alhamdulilah Ustaz. Ikhtiar yg selama ni akak  cari  dah ditemukan Allah.Terima  kasih banyak2 Ustaz kerana membantu menanggani  masaalah yg akak hadapi dan umat islam lainnya dgn cara perubatan yg menggunakan minyak angin  dan mandian yg boleh dilakukan sendiri tanpa menyentuh pesakit.Terima  kasih  banyak2  Ustaz.Semoga usha Ustaz terus berjaya dlm menangani masalah2 tentang penyakit misteri yg dialami dgn izin Allah.Amin....

Pn Sal, Pt Sulong, Batu Pahat