Cara beli online di Shopee

Untuk beli di Shopee ada 2 pilihan

  • 1

    Pilihan Pertama

    Anda boleh terus ke link pembelian Shopee saya. Sila klik butang di bawah

arrow
  • 2

    Pilihan Kedua

    Saya galakkan anda download Apps Shopee terlebih dahulu. Anda taip ‘Shopee’ di Google Play atau Apps Store. Status terkini mengenai tempahan anda akan dimaklumkan secara automatik, selain tawaran harga yang lebih murah..Selepas anda download, taip di kotak carian “goshop2u” dan anda akan jumpa gambar seperti di bawah. Sila klik follow/ikut seperti dalam kotak merah gambar di bawah :

4. Pilih barang yang anda mahukan. Katakan anda nak beli “Raja Gel Bidara & Habuk Kayu Premium” , sila klik gambar berkaitan dan terus klik BUY NOW/BELI SEKARANG!. Tapi jika anda nak menambah produk lain, klik "add to cart" . Bila dah selesai tambah produk lain, anda klik 'Checkout"

5.  Isikan nama, alamat, dan nombor telefon. Pastikan anda isi maklumat dengan tepat. Kemudian klik ‘Place Order/Membuat Pesanan’.
6. Pilih cara pembayaran sama ada menggunakan kredit/debit kad, online banking, ATM/Bank transfer. Ada yang tak tahu bahawa Kad ATM anda sebenarnya ialah Kad Debit yang boleh buat bayaran online sama seperti Kad Kredit. Duit akan ditolak terus daripada akaun anda.
7 : Jika anda pilih ‘Online Banking’, anda akan dibawa ke laman perbankan yang anda pilih tadi untuk buat pembayaran. Jumlah bayaran Shopee akan terus tolak melalui jumlah harga barang yang dibeli dari akaun anda.

Jika ada sebarang masalah boleh tanya saya!

© gelmandianbidara.com™

 Laluan paling mudah untuk mengatasi gangguan makhluk halus

Penafian: Segala testimonial yang ada di dalam website ini adalah kisah benar dan perbualan yang direkodkan melalui aplikasi Whatsapp. Namun demikian ia berbeza antara satu pesakit dengan pesakit yang lain. Ia tidak menjanjikan keputusan yang sama. Barangkali memiliki persamaan jalan cerita sebagai panduan jalani rawatan. Polisi Rawatan: Mahu mengembalikan pesakit kepada Allah, memperbetulkan akidah dan syariat bagi memastikan rawatan yang dilakukan benar-benar membawa pesakit kepada tuhannya dengan hati yang sejahtera. Pesakit mestilah menjaga adab-adab yang telah diajarkan. Prosedur Rawatan : Seorang pesakit hanya perlu uruskan dirinya terlebih dahulu sebelum membelikan apa-apa produk kepada orang lain. Jika anda hendak belikan produk kepada seseorang pesakit, maka pesakit tersebut mestilah menghubungi saya sendiri, bila berlaku apa-apa masalah dan bukan melalui perantaraan.