Hubungi saya

Sebelum anda menghubungi saya, sila ikuti panduan berikut:

  • Anda dinasihatkan agar membaca dahulu mengenai produk yang ada di dalam website ini.
  • Jangan tanya kepada saya apa fungsi Gel Bidara, Samurai Perfume atau apa-apa yang sudah saya jelaskan dalam website saya. Ini disebabkan saya tidak sempat untuk menjawab panggilan telefon dalam perkara-perkara yang sepatutnya anda telah faham bila membaca dalam website ini.
  • Jika nak ber 'whatapps' dengan saya pula, sila pastikan soalan berkenaan pembelian produk atau mana-mana bahagian dalam website ini yang anda tidak faham.
  • Saya mohon maaf bebanyak di atas segala kekurangan saya ini.

Sekian, salam hormat daripada saya,

Ust Zul hilmei Mohamad Rohani,

CEO gelmandianbidara.com

© gelmandianbidara.com™

 Laluan paling mudah untuk mengatasi gangguan makhluk halus

Penafian: Segala testimonial yang ada di dalam website ini adalah kisah benar dan perbualan yang direkodkan melalui aplikasi Whatsapp. Namun demikian ia berbeza antara satu pesakit dengan pesakit yang lain. Ia tidak menjanjikan keputusan yang sama. Barangkali memiliki persamaan jalan cerita sebagai panduan jalani rawatan. Polisi Rawatan: Mahu mengembalikan pesakit kepada Allah, memperbetulkan akidah dan syariat bagi memastikan rawatan yang dilakukan benar-benar membawa pesakit kepada tuhannya dengan hati yang sejahtera. Pesakit mestilah menjaga adab-adab yang telah diajarkan. Prosedur Rawatan : Seorang pesakit hanya perlu uruskan dirinya terlebih dahulu sebelum membelikan apa-apa produk kepada orang lain. Jika anda hendak belikan produk kepada seseorang pesakit, maka pesakit tersebut mestilah menghubungi saya sendiri, bila berlaku apa-apa masalah dan bukan melalui perantaraan.