Set Bidara Atasi Masalah Emosi & Perasaan

Anda Menghadapi Masalah Kemurungan, Marah, Sedih, Jatuh Cinta, Benci Pada Seseorang atau Pada Sesuatu Perkara Tanpa Sebab?

Jika YA! Anda sebenarnya menghadapi masalah gangguan makhluk halus di JANTUNG ANDA . Makhluk halus mengusai jantung anda dengan merembeskan hormon-hormon kemarahan, kesedihan atau kesukaan bukan pada waktu yang diperlukan. Ini menyebabkan anda menghadapi masalah emosi secara tiba-tiba. Anda sendiri keliru dengan diri anda! JANTUNG ANDA akan kerap debar-debar tanpa sebab!

Tanda-tanda Emosi Tidak Stabil

Kemurungan tanpa sebab

Kemurungan Akibat Stress

Panas baran tanpa sebab

Boros ketika berbelanja

Tiada perundingan bahkan sering berakhir dengan pergaduhan

Orang tidak berani bergurau dengan kita

Kerja yang dilakukan tidak fokus kerap berubah-ubah

Sombong & Ego tidak mahu mengaku silap

Suka menengking orang lain tanpa sebab

Memukul & menghukum anak kecil seperti orang dewasa

Hati terasa sayu, sedih & kacau menjelang tengahari, asar atau maghrib

Tidak beri kasih sayang kepada pasangan

Sikap kasar tanpa sebab

Kemurungan Ketika & Selepas Hamil

Kemurungan Selepas Bercerai

Cemburu buta

Sering bersangka buruk pada orang lain walaupun tidak kenal

Semua orang benci kepada kita

Bila lakukan kerja nak cepat siap dan gopoh

Tidak senang dengan kejayaan orang lain

Sering meninggi suara tanpa sebab

Suka menyalahkan orang lain

Suka melihat orang lain bergaduh walaupun anak sendiri & kaum keluarga

Memberi nasihat kepada anak dengan cara kasar

Gagal beri kasih sayang pada anak-anak

Sering menggunakan bahasa yang kesat dan suka mencaci-maki

Kaedah Baru Atasi Masalah Emosi Yang tidak Stabil

 • Gel Bidara Feminine dirumus khas bagi tujuan atasi masalah emosi yang tidak stabil
 • Bahannya telah dirumus khas dan telah disyifakkan dengan ayat-ayat al-Quran bagi mengatasi masalah emosi yang terdapat dalam jantung yang merembeskan hormon-hormon bukan pada waktunya yang sesuai

Bahan-bahan yang diperlukan

Bahan-bahan ini saya susun mengikut keutamaan. Jika anda mahu membuat pilihan, mestilah mengambil kira bahan pertama diikuti dengan bahan berikutnya mengikut susunan di bawah.

arrow

1Gel Mandian Bidara Feminine

 • Gel Mandian Bidara Feminine adalah merupakan bahan asas bagi mengatasi masalah emosi yang dihadapi. Ia berfungsi membuang gangguan yang terdapat dalam jantung anda.
 • Ia digunakan untuk mandi seperti menggunakan sabun mandi biasa. Semasa mandi niat di dalam hati mohon kepada Allah agar dijadikan sebagai hamba Allah yang bersyukur.
 • Waktu mandi yang sesuai ialah pada waktu subuh sebelum terbit matahari dan waktu senja sebelum magrib.
 • Anda diminta untuk meratakan keseluruh badan termasuk menjadikannya sebagai syampoo rambut dan feminine wash bagi wanita. Selepas diratakan ke seluruh tubuh, anda diminta tunggu 3 minit baru boleh bilas dengan air bersih.
 • Lakukan setiap hari. Jangan tinggal lebih daripada 3 hari. Biasanya pesakit rasa malas bila nak masuk pada hari yang ke 3. Walhal selepas hari ke 3 pesakit akan terasa segar
 • Fungsi Gel Bidara Feminine ialah membuang gangguan yang terdapat dalam jantung anda. Namun kelemahannya ialah ia tidak mampu memperbaiki aura emosi anda yang telah dirosakkan
 • Untuk memperbaiki aura emosi, anda memerlukan satu lagi bahan iaitu 7 Telaga Wangian Raudhah. Sila lihat Produk ke 2 di bawah untuk lebih jelas.

27 Telaga Wangian Raudhah

 • 7 Telaga Wangian Raudhah ini berfungsi untuk memperbaiki semula aura emosi yang telah dirosakkan oleh makhluk halus. Ia adalah wangian yang berasal daripada bunga-bunga yang berduri yang memilki aura positif kuat. Ia menjadi magnet kepada semua yang positif di sekeliling kita. Bahan ini juga telah disyifakkan dengan ayat al-Quran pada waktu-waktu mustajab doa.
 • Digunakan setelah menggunakan gel mandian bidara 7 hari (hijau atau Feminine) iaitu pada hari ke tujuh. 7 Telaga Wangian Raudhah dititis pada baldi sederhana besar, dicampur dengan ais (air batu) setiap hari, selepas mandi dan bilas menggunakan gel mandian bidara.
 • Bila telah siram dengan mandian 7 Telaga Wangian Raudhah + air batu, jangan dilap dan biarkan ia kering sendiri.
 • Cara siraman ialah dengan mula daripada kepala. Pastikan air yang telah sampai di kepala, mestilah sampai ke seluruh tubuh dengan sekali siraman dan tidak digalakkan menggunakan gayung. Tujuan tidak guna gayung supaya siraman dapat dilakukan dengan sempurna menggunakan baldi dengan sekali siraman
 • Sehari hanya mandi sekali sahaja, sama ada pagi atau petang. Jika hari pertama mula pada waktu petang, maka pada hari-hari berikutnya juga pada waktu petang. Jika bermula pada waktu pagi, maka hari-hari yang berikutnya juga mesti bermula pada waktu pagi.
 • 7 Telaga Wangian Raudhah juga boleh digunakan sebagai Perfume harian ke tempat kerja. Lebih-lebih lagi jika anda bermasalah di tempat kerja.

3Minyak Bidara Premium

 • Fungsinya sebagai meredakan kesan sampingan (seperti terasa bahang, bisa-bisa,terlalu penat, cepat mengantuk) selepas menggunakan Gel Mandian Bidara dan 7 Telaga Wangian Raudhah.
 • Ia disapu pada 5 lokasi rahsia iaitu belikat, sendi-sendi seluruh tubuh, bawah pusat, belakang pinggang dan tapak kaki. Tidak boleh digunakan untuk mandi.
 • Boleh digunakan pada bila-bila masa terutamanya bila terkena serangan. Ada setengah pesakit tidak tahan dengan rasa bisa-bisa, maka Minyak Bidara Premium ini berfungsi untuk mengatasi masalah tersebut

4Samurai Perfume Aromatherapy

 • Dinamakan Samurai Perfume Aromatherapy disebabkan fungsinya ‘memancung’ dan ‘melawan’ makhluk halus melalui bauannya yang meracik-racik tubuh makhluk halus.
 • Samurai Perfume Aromatherapy boleh digunakan bagi 3 kegunaan iaitu untuk mandi, minyak wangi pada tubuh badan dan juga untuk rumah atau premis perniagaan.
 • Jika diguna untuk mandian, ia bergabung dengan 7 Telaga Wangian Raudhah + Air Batu + 3 kali atau 7 kali semburan samurai dan siram ke tubuh badan sama seperti mandian menggunakan 7 Telaga Wangian Raudhah.

SET PERCUBAAN

Set ini saya susun bagi memudahkan anda membuat pilihan yang sesuai mengikut kemampuan kewangan anda. Kenapa perlu anda guna lebih daripada satu produk juga sudah jelaskan di atas.

 • 1

  Gel Mandian Bidara Feminine

 • 2

  7 Telaga Wangian Raudhah

SET SEDERHANA

Set ini mengandungi:

 • 1

  Gel Mandian Bidara Feminine

 • 2

  7 Telaga Wangian Raudhah

 • 3

  Minyak Bidara Premium

SET LENGKAP

Set ini mengandungi:

 • 1

  Gel Mandian Bidara Feminine

 • 2

  7 Telaga Wangian Raudhah

 • 3

  Minyak Bidara Premium

 • 4

  Samurai Perfume

Set Lengkap Bidara Mengikut Penyakit

11 Produk Atasi Sihir Dalam 100 Hari

Produk terbaru

Gel Mandian Bidara

Habuk Kayu Gaharu Burn n Smoke

Minyak Angin Bidara

Wangian Aura Seri

Scrub Masalah Kulit & Kecantikan

Bidara Food

Buku saya

© gelmandianbidara.com™

 Laluan paling mudah untuk mengatasi gangguan makhluk halus

Penafian: Segala testimonial yang ada di dalam website ini adalah kisah benar dan perbualan yang direkodkan melalui aplikasi Whatsapp. Namun demikian ia berbeza antara satu pesakit dengan pesakit yang lain. Ia tidak menjanjikan keputusan yang sama. Barangkali memiliki persamaan jalan cerita sebagai panduan jalani rawatan. Polisi Rawatan: Mahu mengembalikan pesakit kepada Allah, memperbetulkan akidah dan syariat bagi memastikan rawatan yang dilakukan benar-benar membawa pesakit kepada tuhannya dengan hati yang sejahtera. Pesakit mestilah menjaga adab-adab yang telah diajarkan. Prosedur Rawatan : Seorang pesakit hanya perlu uruskan dirinya terlebih dahulu sebelum membelikan apa-apa produk kepada orang lain. Jika anda hendak belikan produk kepada seseorang pesakit, maka pesakit tersebut mestilah menghubungi saya sendiri, bila berlaku apa-apa masalah dan bukan melalui perantaraan.