Rahsia Khas Atasi Sihir Di Bulan Puasa

(1 Ramadhan - 20 Ramadhan / 17 Mei -5 Jun 2018)

Bulan Ramadhan adalah bulan yang terbaik untuk lakukan rawatan. Setiap pesakit digalakkan ikuti panduan seperti berikut:

arrow
 • 1

  Pastikan rumah anda bersih daripada sesuatu yang berbau busuk seperti sampah mahupun pakaian yang belum dibasuh. Bau busuk menyebabkan makhluk halus suka di rumah anda bagi mengatasi masalah seperti di bulan puasa

 • 2

  Susun perkakas rumah, perabot dalam keadaan yang teratur. Sekurang-kurangnya tidak bersepah

 • 3

  Asapkan rumah anda dengan wangian Habuk Kayu Premium setiap hari, pada waktu senja sebelum maghrib sepanjang Ramadhan

 • 4

  Amalkan mandian dengan Gel Bidara (hijau) atau Gel Bidara Feminine (Merah) atau yang paling baik Raja Gel Bidara (Jernih) sehari 2 kali iaitu pada waktu senja sebelum maghrib dan waktu subuh sebelum terbit matahari

 • 5

  Selepas sabunkan tubuh dengan gel bidara, anda dikehendaki tunggu 3-5 minit, barulah bilas dengan air bersih

 • 6

  Selepas bilas menggunakan air bersih, anda dikehendaki mengisi air dalam baldi sederhana besar, dan titiskan 7 kali titisan pati 7 Telaga Wangian Raudhah ke dalam baldi tersebut. Ini bertujuan untuk memperbaiki aura diri anda yang sudah rosak dengan wangian 7 Telaga Raudhah sejajar dengan kebaikan aura positif di awal Ramadhan

 • 7

  Kemudian tambah air batu dalam baldi tersebut dan kacau mengikut arah lawan jam

 • 8

  Semasa kacau, baca al-Fatihah 1X, Surah al-Ikhlas 3 X, Surah An-Falaq 1 X , Surah An-Nas 1X dan selawat 21 X

 • 9

  Siramkan air yang sudah bercampur dengan ais & 7 Telaga Wangian Raudhah ke tubuh, bermula kepala tanpa menggunakan gayung dengan sekali siraman.Pastikan siraman tersebut rata ke seluruh tubuh.

 • 10

  Selepas itu biarkan ia kering sendiri dan jangan dilap

 • 11

  Bila dah masuk 10 malam yang terakhir Ramadhan, anda diminta untuk asapkan rumah dengan Habuk Kayu premium pada waktu sahur. Gel Mandian Bidara dan 7 Telaga Wangian Raudhah juga boleh digunakan pada waktu yang sama iaitu waktu sahur dan waktu senja sebelum maghrib.

 • 12

  Mandian 7 Telaga Wangian Raudhah hendaklah dilakukan sebanyak 3 hari berturut-turut setiap minggu sepanjang Ramadhan. Jika mandian pertama bermula pada waktu senja sebelum maghrib, maka 2 hari yang berikutnya mestilah dilakukan pada waktu senja sebelum maghrib juga. Sehari hanya sekali sahaja. Jika sudah tiba 10 malam terakhir, anda boleh lakukan mandian 7 Telaga Wangin Raudhah pada waktu sahur setiap hari sehingga pagi raya Aidil Fitri. Kaedah ini akan menyebabkan anda ceria di pagi Hari Raya

Panduan Non-Muslim

Bagi mengelakkan gangguan ataupun sihir di bulan puasa
 • 1

  Lakukan panduan mandian di atas mengikut tarikh yang telah saya tetapkan iaitu 26 Mei - 14 Jun 2017 tanpa perlu membaca sebarang bacaan. Hanya guna dan pakai.

 • 2

  Anda dilarang mengambil minuman keras dalam tempoh ini (26 Mei - 14 Jun)

Berikut adalah PAKEJ KHAS yang telah saya sediakan bagi mengatasi masalah sihir di Bulan Ramadhan

arrow
sihir di bulan puasa

" 7 Telaga Wangian Raudhah adalah bahan mandian berupa wangian yang paling penting bagi memenuhi keperluan rawatan di Bulan Ramadhan" (Botol 10 ML di atas botol Habuk Kayu Premium)

sihir di bulan puasa

" 7 Telaga Wangian Raudhah adalah bahan mandian berupa wangian yang paling penting bagi memenuhi keperluan rawatan di Bulan Ramadhan" (Botol 10 ML di atas botol Habuk Kayu Premium)

SET BIDARA YANG LAIN

© gelmandianbidara.com™

 Laluan paling mudah untuk mengatasi gangguan makhluk halus

Penafian: Segala testimonial yang ada di dalam website ini adalah kisah benar dan perbualan yang direkodkan melalui aplikasi Whatsapp. Namun demikian ia berbeza antara satu pesakit dengan pesakit yang lain. Ia tidak menjanjikan keputusan yang sama. Barangkali memiliki persamaan jalan cerita sebagai panduan jalani rawatan. Polisi Rawatan: Mahu mengembalikan pesakit kepada Allah, memperbetulkan akidah dan syariat bagi memastikan rawatan yang dilakukan benar-benar membawa pesakit kepada tuhannya dengan hati yang sejahtera. Pesakit mestilah menjaga adab-adab yang telah diajarkan. Prosedur Rawatan : Seorang pesakit hanya perlu uruskan dirinya terlebih dahulu sebelum membelikan apa-apa produk kepada orang lain. Jika anda hendak belikan produk kepada seseorang pesakit, maka pesakit tersebut mestilah menghubungi saya sendiri, bila berlaku apa-apa masalah dan bukan melalui perantaraan.